13. december 2018
Peter Jacobsen (tv.) og Jacob Madsen er de nye ejere af Skousen i Holbæk Megacenter. De tilbyder også montering af blandt andet emhætter. Foto: Jette Bundgaard
gallery icon

Se billedserie

Peter Jacobsen (tv.) og Jacob Madsen er de nye ejere af Skousen i Holbæk Megacenter. De tilbyder også montering af blandt andet emhætter. Foto: Jette Bundgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skolekammerater overtager Skousen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolekammerater overtager Skousen
Holbæk - 19. februar 2018 kl. 07:11
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jacob Madsen, Ringsted, og Peter Jacobsen, Nykøbing, begge 39 år, overtager Skousen i Holbæk Megacenter.

De er gamle skolekammerater, og efter skoletiden fulgtes de ad til Fredgaard i København, hvor de blev udlært i den samme radio-tv-forretning.

Siden skiltes deres veje, og Jacob Madsen fortsatte i hvidevarebranchen og blev senere ansat i Bosch og Siemens, mens Peter Jacobsen efter en periode som salgskonsulent for et udenlandsk ølbrand startede sit eget firma for montering af hvidevarer.

Denne virksomhed, som i dag beskæftiger seks medarbejdere, fortsætter han med at drive ved siden af det nye ejer- og partnerskab om Skousen i Holbæk, for kunderne her vil kunne få fordel af den service, Peter Jacobsen kan tilbyde.

- Vi tilbyder montering af hvidevarer og også de lidt mere specielle monteringsopgaver som montering af emhætter, at lave hul til kogesektionen i køkkenbordet eller at integrere hvidevarerne i køkkenet med køkkenlåger. Det er der ikke så mange andre, som tilbyder og slet ikke, hvis man handler på nettet, forklarer Peter Jacobsen, der inden overtagelsen allerede kørte for Skousen i Holbæk og flere andre afdelinger af både Skousen og andre kæder.

Jacob Madsen fortæller, at de to nye ejere vil lægge særligt vægt på, at kunderne vil opleve en service i butikken, som er helt i top. Og så skal det være en oplevelse at handle hvidevarer.

- Vi vil blandt andet lave en mere hyggelig belysning i forretningslokalet og udvide vores børnehjørne, så det bliver en ekstra god oplevelse at komme og handle her, med god tid til at kigge og måske sætte sig ned i sofagruppen og få en kop kaffe og høre noget mere om produkterne. Vi vil gerne tilbyde noget ekstra, som ikke koster kunderne noget, siger han.

Til de nye ejeres fremtidsplaner hører også at lave nogle events for kunderne i butikken på Frejasvej 28.

- Det kan for eksempel være en vin- og ølformiddag, hvor vi en lørdag kan vælge at demonstrere vores vinkøleskab. Eller vi kan invitere en kok til at komme og lave mad og på den måde vise, hvordan emhætten og kogepladen fungerer. Det er med til at give en oplevelse for kunderne og en oplagt mulighed for at få en god snak om produkterne, siger Jacob Madsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk