13. august 2020
En privat virksomhed har købt det meste inventar og andet løsøre af konkursboet og er nu i gang med helt at tømme ejendommen på Hovedgaden i Svinninge. Foto: Peter Andersen
En privat virksomhed har købt det meste inventar og andet løsøre af konkursboet og er nu i gang med helt at tømme ejendommen på Hovedgaden i Svinninge. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoleejendom gøres klar til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleejendom gøres klar til salg
Holbæk - 29. juni 2019 kl. 16:59
Af Agner Ahm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Oprydningen i produktionsskolen NV-Pro Campus, som gik konkurs den 3. maj, er i fuld gang - den er nu så langt, at kuratoren gør klar til at sælge NV-Pros ejendom i Svinninge.

arrow Læs også: Konkursramt skolebygning solgt: Ny ejer har store planer

Produktionsskolen havde undervisning en række steder. I Holbæk Kommune var det i Holbæk by, Tølløse og Svinninge, ligesom NV-Pro også havde en række aktiviteter i Odsherred Kommune.

Men ud af de mange NVPro-baser er ejendommen på Hovedgaden i Svinninge den eneste, som var ejet af produktionsskolen. Og dermed er den også et af de vigtigste aktiver, når der skal skaffes penge til at dække den konkursramte skoles gæld.

Tidligere i denne måned nærmede kravene mod boet sig de 12 millioner kroner.

Den ene af kuratorerne, advokat Karsten Holt, Advodan i Holbæk, har indtil nu koncentreret sig om at få solgt inventar , maskiner med mere. Han oplyser, at alle aktiver i form af maskiner, inventar og andet løsøre nu er solgt.

Der er flere købere, men det er en enkelt privat virksomhed, som har stået for broderparten. Virksomheden har allerede ryddet helt op på produktionsskolens tidligere afdeling i Tølløse og er nu ved at tømme ejendommen i Svinninge.

- Vi er ved at træffe beslutning om, hvordan ejendommen i Svinninge skal sælges, og vi forventer at indgå aftale med en mægler indenfor de nærmeste dage, oplyser Karsten Holt.

Læs mere i lørdagens udgave af Nordvestnyt

arrow Konkurs-ejendom går til halv pris
14. september 2019 kl. 07:30 Opdateret: kl. 15:10
arrow Statens advokat ser på NV-Pro
08. juni 2019 kl. 08:36 Opdateret: kl. 16:39
arrow NV-Pro sank på fire uger
01. juni 2019 kl. 09:11 Opdateret: kl. 13:35
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk