26. marts 2019
Så er der fri parkering foran Slotscentret i Holbæk. Bliver det et problem, kan centret vende tilbage til tidsbegrænset parkering. Foto: Jørgen Juul
Så er der fri parkering foran Slotscentret i Holbæk. Bliver det et problem, kan centret vende tilbage til tidsbegrænset parkering. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skiltene er væk: Parkeringen er fri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skiltene er væk: Parkeringen er fri
Holbæk - 24. oktober 2018 kl. 06:53
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er slut med tidsbegrænsning på parkeringspladsen ved indkøbscentret Slotscentret i Holbæk.

John Byrian, varehuschef i Kvickly, fortæller, at man blandt forretningsfolkene i centret har snakket sammen om sagen og er blevet enige om, at man nu - så at sige - vil give parkeringen fri.

- Vi må se, hvordan det går. Viser det sig, at det bliver et problem for de handlende, fordi der lige pludselig er mangel på p-pladser, kan vi vende tilbage til den ordning, der har været gældende indtil nu, siger John Byrian.

For centret var det for nogle år siden et problem, at for eksempel en del tog-pendlere benyttede pladsen til at stille deres biler i mange timer. Derfor blev tidsbegrænsningen indført.

- Det tror vi ikke er et problem længere, og med de mange nye ting, der er ved at ske i centret - blandt andet åbningen af en restaurant - giver det god mening at sige, at parkeringen ikke længere er tidsbegrænset. Man kan gå ind i Slotscentret og handle eller nyde sin mad uden at skulle spekulere på, om man har fået stillet p-skiven, siger Kvickly-chefen.

- Vi håber ikke, det bliver nødvendigt at vende tilbage til de gamle regler, tilføjer Kvickly-chefen.

Også skiltene, der fortæller om handicap-parkering, er blevet fjernet.

- Det er helt klart en fejl, og det bliver selvfølgelig rettet, understreger John Byrian.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk