1. oktober 2020
En 70-årig mand fra Holbæks sydlige opland er torsdag blevet varetægtsfængslet efter, at politiet fandt to ton hash på hans ejendom.
En 70-årig mand fra Holbæks sydlige opland er torsdag blevet varetægtsfængslet efter, at politiet fandt to ton hash på hans ejendom.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sigtelse: 70-årig opbevarede to ton hash

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sigtelse: 70-årig opbevarede to ton hash
Holbæk - 28. juni 2018 kl. 16:59
Af Morten D. Christensen

Det er et kæmpe fund af hash, som Midt- og Vestsjællands Politi gjorde onsdag eftermiddag hos en 70-årig mand på hans ejendom i Holbæks sydlige opland.

arrow Læs også: 72-årig dømt hash-smugler vil frifindes

Ifølge politiets sigtelse lå den 70-årige mand inde med ikke mindre end to ton hash, som han skal have opbevaret med henblik på videreoverdragelse.

Den 70-årige er torsdag eftermiddag i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Holbæk blevet varetægtsfængslet i fire uger. Det oplyser vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi til sn.dk.

Inden dommeren lukkede dørene blev politiets sigtelse mod den 70-årige mand læst op. Han er sigtet for tre forhold, og foruden besiddelsen af de to ton hash, sigter politiet ham for tidligere i juni at have overdraget 240 kilo hash inklusive emballage til en navngiven mand, der skulle fragte hashen til Norge.

Endelig er han sigtet for et tilsvarende forhold, hvor politiet dog ikke har kunnet sætte et bestemt kvantum på, hvor meget hash der skal være overdraget.

Den 70-åriges beskikkede forsvarer, Thomas Philip, oplyste, at den 70-årige erkender sig delvist skyldig i at have haft hash opbevaret på sin ejendom, men at han kun skal have givet accept til opbevaring af mellem 300 og 500 kilo.

Han nægter sig ifølge forsvareren skyldig i de to sidstnævnte forhold.

Grundlovsforhøret blev efter ønske fra anklagerfuldmægtig Andreas Dahl, Midt- og Vestsjællands Politi, holdt for lukkede døre. Det skete med henvisning til, at der er flere gerningsmænd i sagen, og at de ikke skal have mulighed for at samstemme deres forklaringer. Der kan desuden være andre medgerningsmænd på fri fod.

Derfor er det ikke muligt at gengive den 70-åriges egen forklaring i grundlovsforhøret.

arrow To ton hash i garagen: 71-årig får seks års fængsel
24. april 2019 kl. 14:35 Opdateret: kl. 21:23
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk