16. oktober 2019
Sif Askholm Edelslund er ny direktør for Restaurant Linden. Arkivfoto
Sif Askholm Edelslund er ny direktør for Restaurant Linden. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sif Edelslund er ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sif Edelslund er ny direktør
Holbæk - 20. april 2019 kl. 14:13
Af Sabine Lai Ovesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sif Askholm Edelslund ejer sammen med sin mand René Edelslund driftsselskabet bag Restaurant Linden, og for nylig er Sif Askholm Edelslund indtrådt som direktør i selskabet. Hun har hele tiden været meget involveret i Restaurant Linden, som ægteparret købte i november 2017.

Der blev skiftet ud og renoveret, så restauranten i dag har et nyt køkken, nye toiletter og nyt inventar. Hun står for personalet, indretningen, regnskabet og alt mellem himmel og jord i den daglige drift. Et arbejde, der tager mange timer om ugen, hvor hun i forvejen arbejder fuldtid på Novo Nordisk i Kalundborg som maskiningeniør.

- Det kan godt være vildt at arbejde på det her ved siden af, men det giver så meget energi tilbage. Når jeg ser, hvor langt vi er kommet siden 2017, så er det dejligt at se, at vi er nået så langt, fortæller Sif Askholm Edelslund.

Restaurant Linden åbnede i september 2018 under navnet Maurizio's - Gusto Siciliano, men blev allerede fra november døbt tilbage til Restaurant Linden, da samarbejdet mellem ejerparret og den tidligere kok ophørte.

Det skal føles som hjem
Med den nye bestyrer, Francesco Zampardi, går det godt i restauranten på Markedspladsen 9.

- Vi skal derhen, hvor vi gør det, som vi gør allerede. Hvor der er nærvær, og der er tid til gæsterne. Tid er den mest kostbare ressource, vi har, forklarer direktøren, der har indrettet det meste af restauranten.

Det skal føles hjemligt, og derfor er mange af møblerne i egetræ, og der er italienske billeder og pyntegenstande på væggene.

- Det er et sted, hvor man kan komme for at få en oplevelse, det er ikke bare et sted, hvor man gå hen for at få noget mad. Vi ville lave et sted, hvor vi gerne selv ville komme. Det er ikke kun mad og vin - det skal føles som et hjem, siger hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk