24. januar 2021
Mogens Fannucchi fra Paradiss mister ligesom mange andre virksomheder penge under corona-krisen. Foto: Claus Sørensen
Mogens Fannucchi fra Paradiss mister ligesom mange andre virksomheder penge under corona-krisen. Foto: Claus Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sex sælger men ikke under coronakrisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sex sælger men ikke under coronakrisen
Holbæk - 03. april 2020 kl. 06:57
Af Palle Mogensen

I 30 år har Mogens Fannucchi solgt sexlegetøj og andet til at forsøde sexlivet fra sin online butik Paradiss og de to fysiske butikker i henholdsvis Holbæk og København.

Men nu er han ligesom så mange andre forretninger blevet ramt af følgerne af coronakrisen, selv om man måske umiddelbart kunne tro, at den mere eller mindre frivillige karantæne i hjemmet giver kæreste- og ægtepar tid til at lave andet end at falde i søvn foran fjernsynet.

- Mange af vores kunder tror, at vi holder lukket. Og det kan mærkes. Vi har haft enkelte dage, hvor der ikke har været en eneste kunde, og det betyder, at omsætningen er faldet med 60-80 procent, fortæller han.

Specielt i den 600 kvadratmeter store butik på Frederiksberg med udstilling i to etager går det trægt.

- Stort set alle de andre butikker i området holder lukket sammen med restauranter og lignende. Tidligere kom kunderne, gik i butikker og købte lidt pikant undertøj hos os, inden de gik ud og fik noget godt at spise. Det kan de ikke nu, så de bliver helt væk, fortæller Mogens Fannucchi.

Han er dog ikke helt ved at fortvivle, for selv om det går trægt med de fysiske butikker, så er salget på nettet steget. Men altså ikke nok til, at han kan holde den normale omsætning.

- Jeg har måttet sende fire medarbejdere hjem og klarer nu deres arbejde selv. Det giver nogle lange dage, men jeg giver ikke bare op, siger han.

I begyndelsen af april skulle han have deltaget i den større sexmesse, men den er ligesom andet med større forsamlinger blevet aflyst.

- Jeg har deltaget i hundredvis af messer. Mest på grund af markedsføringen. Jeg sælger måske ikke så meget på en messe, men folk bliver gjort opmærksomme på min eksistens, siger han.

Mogens Fannucchi åbnede sin første sexbutik i 1990 i København. I 2003 åbnede han lager og butik i en ejendom på Blytækkervej 6 i Holbæk.

I dag har han altid mellem 6000 og 8000 varenumre både online og fysisk i butikkerne.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk