30. maj 2020
Hotel Sidesporets Therese Christiansen arrangerer dagens sammen med sin kollega Dorte Jansen. Hotellets tjener Tobias Gyldenkerne (billedet) vil være på plads i baren og sørge for vådt og tørt til stadeholderne og de besøgende. Foto Jette Bundgaard.
gallery icon

Se billedserie

Hotel Sidesporets Therese Christiansen arrangerer dagens sammen med sin kollega Dorte Jansen. Hotellets tjener Tobias Gyldenkerne (billedet) vil være på plads i baren og sørge for vådt og tørt til stadeholderne og de besøgende. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Secondhand mærkevaresalg for anden gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Secondhand mærkevaresalg for anden gang
Holbæk - 19. september 2019 kl. 20:30
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I næste måned arrangerer Sidesporet en salgsdag med secondhand mærkevaretøj til voksne. Der blev afholdt en tilsvarende salgsdag sidste år, hvor der også var stande med børnetøj. Det er der ikke denne gang.

Hotel Sidesporets receptionschef Therese Christiansen, og bogholder Dorte Jansen står i spidsen for genbrugsmarkedet i Rotationen den 6. oktober. Her vil man mellem klokken 11 og 15 kunne shoppe secondhand mærkevaretøj til voksne i de 20 stande, som opstilles på dagen.

Både Therese Christiansen og Dorte Jansen er i deres fritid erfarne sælgere og købere af brugt tøj, og stod bag et tilsvarende arrangement i Rotationen sidste år.

- Jeg synes, salgsdagen er en fed mulighed for alle os, der gerne vil købe eller sælge velholdt genbrugstøj. Tit er det sådan, at man skal køre en masse og måske forgæves, hvis man finder tingene på nettet, for der er måske kun ét par sko til salg det ene sted og én kjole det andet. I Rotationen bliver man præsenteret for et stort udvalg på ét sted. Det er meget mere bekvemt og samtidig hyggeligt, hvis man for eksempel følges ad herned eller er to, som går sammen om en bod, siger Therese Christiansen, der syntes salgsdagen sidste år var en positivt oplevelse med mange mennesker og et godt salg.

Arrangørerne fortæller, at det eksklusive tøj til voksne, som vil fylde boderne til secondhand mærkevaresalget, ikke nødvendigvis skal være de allerdyreste brands, men gerne mærker i mellemklassen og op som for eksempel Selected, Noa Noa, 2nd Day, Gant, Tommy Hilfiger m.fl.

- En dejlig striktrøje af et godt mærke som By Malene Birger eller Sand kan sagtens holde to-tre sæsoner og bruges igen af den nye ejer. Det er en god udnyttelse af ressourcerne, at vi genbruger i stedet for at smide ud, understreger Therese Christiansen.

Der er gratis adgang, mens det koster 150 kroner for en af de 20 stande, der købes på www.sidesporet.dk. Fristen for booking af en stand er den 2. oktober.

Arrangørerne pointerer, at der ikke vil blive solgt nyt tøj.

Baren i Rotationen vil være åben begge dage med mulighed for at købe kolde og varme drikke, chokolade og snacks.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk