13. december 2017
Fra tidligt i morges har det travle kryds ved Valdemar Sejrsvej, Ahlgade, Havnevej og Kalundborgvej været spærret. Det sker igen på mandag. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Fra tidligt i morges har det travle kryds ved Valdemar Sejrsvej, Ahlgade, Havnevej og Kalundborgvej været spærret. Det sker igen på mandag. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Spærret vejkryds udfordrede bilister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Spærret vejkryds udfordrede bilister
Holbæk - 18. juli 2017 kl. 09:58
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tidligt tirsdag morgen blev et af de meget trafikerede vejkryds i Holbæk spærret. Det er krydset Kalundborgvej, Ahlgade, Valdemar Sejrsvej, Havnevej.

arrow Læs også: Politiet: Vis hensyn ved Holbæks spærrede kryds

Det var tilsyneladende en udfordring for en hel del bilister. Selv om afspærringen har været bebudet længe, og der har været sat store, gule informationsskilte op, og der var spærret af med bomme, var der alligevel ikke så få, der forsøgte at drible deres biler gennem det afspærrede kryds - nogle i den forkerte vejbane.

- En meget dårlig idé. Det er jo et spørgsmål om sikkerhed, ikke mindst for de folk, der arbejder i krydset, siger Per Damberg fra firmaet Damberg Tilsyn, der har stået for skiltningen.

Krydset vil være spærret frem til klokken 20 i aften, og det bliver spærret igen mandag i næste uge. I dag skulle den gamle asfalt fræses op, i næste uge skal en ny belægning på.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk