24. november 2017
Halvandet hundred mennesker ventede foran Biltema, da den svenske forretning slog dørene op for første gang i Holbæk tirsdag morgen. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Halvandet hundred mennesker ventede foran Biltema, da den svenske forretning slog dørene op for første gang i Holbæk tirsdag morgen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Kunder har set frem til åbningen af Biltema

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Kunder har set frem til åbningen af Biltema
Opdateret 29. august 2017 kl. 14:36
Holbæk - 29. august 2017 kl. 11:01
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cirka halvandet hundrede mennesker stod klar foran den nye forretning i Holbæk Mega Center, da dørene blev åbnet tirsdag morgen klokken 8. Den svenske forretning Biltema, der blandt andet sælger bil- og bådudstyr og ting til hjemmet, har været undervejs i Holbæk siden 2014. Og det lader til, at borgerne har ventet i spænding. Jògvan Joensen, der bor i Holbæk, var i hvert fald ofte kommet forbi byggepladsen i forbindelse med sit arbejde som buschauffør og har løbende fulgt med.

- Jeg har holdt øje, siden de tog det første spadestik - så jeg var nysgerrig på at se, hvordan butikken var bygget og indrettet, fortalte han fra butikkens indgangsparti, hvor han netop var faldet over et af dagens slagtilbud. En »klapsammen-cykel«, der var nedsat fra 1499 kr. til 799 kr.

- Jeg må hellere lade være, sagde han og kiggede ned på cyklen. I hans indkøbskurv lå der allerede en spotlampe, der kan projicere klokkeslættet op på væggen om natten samt en sort indkøbsvogn. Han var imponeret over, hvordan alle de varer, der figurerer i det tykke tilbudskatalog, kan være inde i butikken. Og rent faktisk rummer den nye forretning 20.000 varenumre inden for diverse varesortimenter - alt sammen egenproduceret.

- Vi har lidt af det hele, forklarede butikschef Steven Bradley og tilføjede, at forretningen kombinerer mange af de omkringliggende butikkers varesortimenter, som eksempelvis Harald Nyborg, Jysk Sengetøjslager og Bauhaus. Og klokken 8.25 var der allerede kø ved kasserne.

- Vi har manglet denne her butik længe, sagde Rico Larsen, der var på vej ud af butikken med en indkøbsvogn fyldt med biludstyr. Før skulle han nemlig til Glostrup og Næstved for at finde Biltema, så han nød at spare bilturen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk