23. november 2017
Selvom Malene fra Paradise og prinsesserne fra blokken kun deltog minimalt på fodboldbanen, fejlede formen ikke noget. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Selvom Malene fra Paradise og prinsesserne fra blokken kun deltog minimalt på fodboldbanen, fejlede formen ikke noget. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Der var Paradise-stemning på SuRi Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Der var Paradise-stemning på SuRi Park
Holbæk - 25. august 2017 kl. 22:01
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»I'm in love with the shape of you« blæser for fulde drøn ud over Holbæk Stadion, imens Onani-Caroline, som Paradise-stjernen kaldes i folkemunde, byder velkommen sammen med den lokale fodboldkommentator Carsten Jørgensen.

Årets vinder af Paradise Hotel Simone Nielsen er en af de mange kendisser, der spankulerer rundt blandt publikum med en drink i hånden.

- Jeg er bedre til fodbold end alle dem der tilsammen, lyder det selvsikkert fra Onani-Caroline, efter hun har præsenteret aftenens hold af reality kendisser, der skal spille mod HB & I's U19-drenge.

I dagens anledning har Holbæk-drengene fået assistance af byrådsmedlem Emrah Tuncer (RV) på banen og selveste borgmester Søren Kjærsgaard (V) på mål. Inde på banen står de mandlige reality-kendisserne klar i lyserøde fodboldtrøjer. Lige fra Pandaen fra For lækker til Love, Gokkesok-Mads, Patrick og Lenny fra Paradise Hotel.

Ved sidelinjen er der blevet sat gule strandstole op, hvor mange af de kvindelige kendisser har placeret sig med drinks og øl. Jette-mor med datteren Jessica, prinsesserne fra blokken iført lårkorte festkjoler og flere af de kvindelige deltagere fra Paradise Hotel.

Et kvarter inde i kampen scorer Holbæk-drengene det første mål - og det er meget kendetegnende for, hvordan kampen ellers går - for første halvleg ender med et bragende nederlag for kendisserne, der taber 5-0 og et mindst lige så stort nederlag i andet halvleg med et målscore på 9-2.

- Vi får en røvfuld. Vi er jo vant til at spille mod U15, så det her er en omvæltning af dimensioner, lyder det fra Paradise-Philip, der er træner til fredagens kamp.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk