28. januar 2020
Karen Kousgaard glæder sig til at vende tilbage til Café Habibi, hvor hun også gav koncert sidste år. PR-foto
Karen Kousgaard glæder sig til at vende tilbage til Café Habibi, hvor hun også gav koncert sidste år. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sange om livet - i Habibi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sange om livet - i Habibi
Holbæk - 12. september 2018 kl. 20:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Café Habibi byder fredag den 14. september indenfor til en aften med sangeren Karen Kousgaard, der kommer med sin guitar og en buket af sine egne sange om livets små og store spørgsmål.

Det er fra klokken 20.00-22.00, man kan opleve Karen Kousgaards vokal og guitar, og der er som sædvanlig gratis adgang til musikken i Skarridsøgade 29 i Jyderup.

Karen Kousgaard udgav i 2016 det anmelderroste album »Pretty If You Dare« og har et stort bagkatalog af egne sange, som hun har turneret landet rundt med. Hun er en erfaren musiker, der har varmet op for artister som Jarle Bernhoft og Povl Dissing, har sunget med Poul Krebs og krydset kuglepenne med Christian Hjelm.

Det er altid den stærke vokal, der er i fokus, når den herningensiske nu Vesterbro-baserede sangskriver går på scenen og gerne krydrer sine sange med små, gode fortællinger. Karen Kousgaard er godt kendt i Jyderup som tidligere elev på højskolen og aktiv i Café Habibi, og hun glæder sig til at møde publikum i cafeen, hvor hun sidste år gav koncert med stor succes.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk