18. november 2019
Trioen Zenobia giver koncert i Særslev Kirke, torsdag den 27. juni. Arkivfoto
Trioen Zenobia giver koncert i Særslev Kirke, torsdag den 27. juni. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sang og musik i særklasse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sang og musik i særklasse
Holbæk - 27. juni 2019 kl. 05:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Trioen Zenobia, der består af tre gennemmusikalske kvindelige musikere, har de seneste år markeret sig stærkt på den musikalske scene.

De er veletablerede fortolkere af den danske sang,- salme og visetradition og behersker alle genrer fra argentinsk tango til dansk folkemusik.

Det beviser de, når de gennem deres forførende og stemningsfyldte fortolkninger af den danske sangskat viser de deres vidtspændende repertoire.

Det er en fornøjelse at opleve en koncert med Zenobia eller høre en af deres CDer, som de efterhånden har udgivet flere af med en vidunderlig blanding af viser, spillemandstoner og traditionelle danske salmer og sange. Og ikke mindst deres egne kompositioner.

Trioen har spillet et væld af koncerter i TV og fyldt kirker, kulturhuse, højskoler, festivaler og utallige spillesteder, baseret på et professionelt musikalsk fundament, der driver dem til at forny, skabe og fortolke den danske sangskat.

Trioen Zenobia består af sangerinden Louise Støjberg, som er uddannet på det Rytmiske Musikkonservatorium i København. Hun underviser i sang på konservatoriet, og optræder som solist og korsanger i mange sammenhænge udover Zenobia.

Harmonikaspilleren Mette Kathrine Jensen Stærk er uddannet på folkemusiklinjen på Det Fynske Musikkonservatorium, og er en erfaren foredragsholder. Pianist Charlotte Støjberg er cand. mag i musikvidenskab fra Aalborg Universitet.

Koncerten afholdes som nævnt i Særslev Kirke, torsdag den 27. juni. Arrangementet starter klokken 19.00 og der er gratis adgang.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk