15. august 2020
Kvinden, der blev udsat for flere dages grov vold i en lejlighed i Svinninge i februar 2018, er for medtaget til, at hun i denne uge har kunnet vidne i retssagen mod sin tidligere kæreste.
Kvinden, der blev udsat for flere dages grov vold i en lejlighed i Svinninge i februar 2018, er for medtaget til, at hun i denne uge har kunnet vidne i retssagen mod sin tidligere kæreste.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sag om livsfarlig vold mod kvinde udsat: Hun er for medtaget til at vidne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sag om livsfarlig vold mod kvinde udsat: Hun er for medtaget til at vidne
Holbæk - 05. december 2019 kl. 17:43
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man siger, at tredje gang er lykkens gang. Men heller ikke i tredje forsøg lykkedes det torsdag Østre Landsret at få afsluttet en nævningesag, hvor 40-årige Martin Lehmann Nielsen står tiltalt for grov vold mod sin daværende 24-årige kæreste i parrets lejlighed i Svinninge i februar 2018.

arrow Læs også: Snart dom i sag om livsfarlig vold mod ung kvinde

Her blev hun blandt andet slået med en feltspade og udsat for kvælertag, så hun var tæt på at miste bevidstheden, og hun var i overhængende livsfare efter flere dages vold udøvet af den i dag 40-årige ekskæreste.

Landsretten har været samlet både mandag, tirsdag og torsdag i denne uge, men ingen af dagene har det været muligt for retten at vidneafhøre kvinden, der er meget medtaget psykisk.

Sagen skulle efter planen have været afsluttet torsdag, men den er nu udsat til begyndelsen af marts, oplyser Line Scharf, senioranklager hos Statsadvokaten i København.

Martin Lehmann Nielsen blev ved et nævningeting i Holbæk i marts i år kendt skyldig i grov vold mod kvinden. Det var hans niende dom for blandt andet grov vold, drabsforsøg og røveri, og på den baggrund blev han idømt forvaring på ubestemt tid.

Det er en sanktion for dømte, der vurderes at udgøre en nærliggende fare for andre menneskers liv og helbred.

Han har anket både skyldsspørgsmålet, idet han kun erkender sig skyldig i mindre grad af vold mod kvinden, og strafudmålingen. Men der kommer altså til at gå yderligere tre måneder, før sagen kan genoptages i Østre Landsret.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk