13. november 2019
Stemningen er rigtig fin, når der holdes Strandparken-aftener i Holbæk.Foto: Joe Kniesek
Stemningen er rigtig fin, når der holdes Strandparken-aftener i Holbæk.Foto: Joe Kniesek
Foto: Joe Kniesek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sæt kryds ved en dejlig sommeraften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sæt kryds ved en dejlig sommeraften
Holbæk - 18. juni 2019 kl. 21:02
Af Claus Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er noget helt særligt over det, når Strandparken i Holbæk danner ramme om det, der er blevet til en dejlig sommertradition.

Vil man med i år, er det en god idé at plotte det ind i kalenderen, så aftenen er fri til at tage i Strandparken.

Datoen er nu fastsat: Torsdag den 20. juni.

Holbæk Kulturskole står for sommerunderholdningen. I år byder programmet på fin blanding af populære klassiske værker, musicalhits og danske viser med sanger og entertainer Jesper Lundgaard som gæstesolist.

Gode erfaringer

Sommeraften i Strandparken bygger videre på de gode erfaringer, der er høstet tidligere år med - blandt meget andet - koncert med Copenhagen Phil, balletopvisning leveret af Den kongelige Ballet og alsang. Sommeraftenerne er altid tilløbsstykker, og de har samlet flere tusinde gæster, som har fået en god en på opleveren.

Det koster ikke noget at være med.

En styrke

Med et tilskud på 44.000 kroner fra eventpuljen støtter Holbæk Kommune arrangementet. Derudover støttes der med i alt 100.000 kroner fra Sparekassen Sjælland-Fyn, Vilcon Hotel & Konferencecenter/Hotel Strandparken, Holbæk Lift & Materieludlejning samt NHE Biler, penge der går til aflønning af orkester, solist og alle øvrige udgifter forbundet med arrangementet.

- Den tradition, der her er skabt, er med til at styrke byudviklingen og skabe ejerskab og fællesskab. Jeg er glad for, at vi støtter og kan fortsætte traditionen, siger formanden for udvalget for kultur og fritid, Ole Hansen,

Han føjer til, at den store støtte fra det lokale erhvervsliv også understreger betydningen af arrangementet. - Uden den ville vi ikke have mulighed for at sammensætte et så alsidigt arrangement med så høj en kvalitet.

Populære værker

I år vil sommeraftenen danne rammen om en aften med Holbæks eget ensemble, Fønixensemblet, under ledelse af dirigent og konferencier Morten Ryelund.

Det regionale ungdomsstrygeorkester Presto samt elever og lærere fra Holbæk Kulturskole vil bidrage.

Det bliver populære klassiske værker, publikum kan nyde i Strandparken den 20. juni, for eksempel uddrag af Griegs Holberg-suite og »Sommer« fra Vivaldis »De fire årstider«. De medvirkende kunstnere er Fønixensemblet består af 18 unge strygere. Gæstesolister er Jesper Lundgaard, sang, og Allan Sjøllin, guitar. Det regionale ungdomsorkester Presto deltager også samt udvalgte strygerelever og lærere fra Holbæk Kulturskole.

Fællessang bliver der også.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk