29. november 2020
Politiet vil gerne i kontakt med en mand, som lørdag morgen var vidne til en ulykke på Sorøvej syd for Ugerløse, hvor en bil, der blev ført af en 30-årig mand, skred af vejen og ramte et plankeværk.
Politiet vil gerne i kontakt med en mand, som lørdag morgen var vidne til en ulykke på Sorøvej syd for Ugerløse, hvor en bil, der blev ført af en 30-årig mand, skred af vejen og ramte et plankeværk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Særligt vidne til dødsulykke med stjålen bil efterlyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Særligt vidne til dødsulykke med stjålen bil efterlyses
Holbæk - 23. oktober 2020 kl. 11:30
Af Christina Quist

Midt- og Vestsjællands Politi mangler et vidne til den dødsulykke, der fandt sted syd for Ugerløse lørdag morgen, hvor en 48-årig kvinde fra Frederikssund mistede livet.

arrow Læs også: Politiet søger stadig vigtigt vidne til dødsulykke

Ifølge Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, er der tale om en mand, der kom kørende i en sølvfarvet bil med LED-lygter i sydlig retning mod Stenlille.

Vidnet kørte ifølge Martin Bjerregaard meget tæt på bilen, der kørte galt, og vidnet var stoppet op og havde talt med føreren af den forulykkede bil. Da andre bilister var kommet til og havde slået alarm, var manden i den sølvfarvede bil kørt videre.

- Det er ikke vores opfattelse, at han er forsvundet af ond vilje. Andre vidner havde fået indtryk af, at han var på vej på arbejde. Og da han havde set, at der var andre til stede, og at der var slået alarm, var han kørt videre. Men vi vil gerne tale med ham, så vi kan høre hans version af, hvad der skete, fortæller Martin Bjerregaard om manden, der skulle være kørt over vragrester fra den forulykkede bil og det plankeværk, bilen havde ramt, da den var skredet af vejen.

Hvis man kan hjælpe med at identificere vidnet, kan politiet kontaktes på telefon 114.

arrow Bil fra voldsom dødsulykke var stjålet
18. oktober 2020 kl. 09:09 Opdateret: kl. 09:09
arrow Kvinde dør i voldsom soloulykke
17. oktober 2020 kl. 08:47 Opdateret: kl. 12:42
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk