31. oktober 2020
Nicki Keyani måtte mandag bruge dagen på at rydde op i tatovørbutikken Exclusive Ink, der søndag aften fik smadret ruderne af en gruppe på fire mørkklædte personer. Foto: Morten D. Christensen
gallery icon

Se billedserie

Nicki Keyani måtte mandag bruge dagen på at rydde op i tatovørbutikken Exclusive Ink, der søndag aften fik smadret ruderne af en gruppe på fire mørkklædte personer. Foto: Morten D. Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ruder smadret: Tattoo-ejer afviser at være del af voldelig konflikt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ruder smadret: Tattoo-ejer afviser at være del af voldelig konflikt
Holbæk - 09. oktober 2018 kl. 12:08
Af Morten D. Christensen

Kun halvanden måned efter, at vennerne Nicki Keyani og Thomas Schmidt Kjergaard åbnede tatovørbutikken Exclusive Ink i Studiestræde i Holbæk, måtte de forleden se butikken udsat for hærværk.

arrow Læs også: 19-årig frikendt for tattoo-hærværk under rocker- og bandekonflikt

Søndag omkring klokken 18.45 kom fire mørkklædte personer pludselig forbi butikken og smadrede flere ruder med hvad der lignede jernrør. Kort efter forsvandt personerne igen.

Exclusive Ink var lukket på det tidspunkt, men en af butikkens medarbejdere var inde i lokalet, og han blev ganske forskrækket, da ruderne pludselig blev knust.

Det skriver dagbladet Nordvestnyt tirsdag.

Medarbejderen har ikke lyst til at udtale sig til avisen, men det vil Nicki Keyani gerne.

- Han (medarbejderen, red.) tror først, at der bliver skudt. Han bliver bange og gemmer sig. Vi er alle dybt rystede over, at vores butik kan blive udsat for sådan noget, siger Nicki Keyani til Nordvestnyt.

Hærværket mod Exclusive Ink søndag aften var kulminationen på en weekend med flere voldelige episoder i Holbæk, der kan have en indbyrdes sammenhæng og bunde i en eller anden form for konflikt mellem forskellige grupper i Holbæk.

Blot en time før ruderne blev knust i Studiestræde, var tre unge på 17-18 år blevet overfaldet med blandt andet køller og en økse ved et busstoppested i Havevang i Holbæk af 10-15 mørkklædte mænd i biler.

Og fredag aften var der uro mellem to grupper i området omkring rockergruppen Bandidos' klubhus i Østerstræde.

Midt- og Vestsjællands Politi har hverken be- eller afkræftet, at episoderne hænger sammen.

Nicki Keyani afviser, at nogen i Exclusive Ink skulle være del af en konflikt.

- Vi ved ikke af, at vi skulle være uvenner med nogen, og vi er ikke rockere. Det er virkelig rystende at opleve sådan noget her, når vi ikke har noget at gøre med nogen konflikt, siger Nicki Keyani, der tidligere har drevet opholdssteder, men nu har helliget sig den nyåbnede butik.

Nicki Keyani er dog ikke blind for, at nogen måske forbinder Exclusive Ink med rockergruppen Bandidos. Han tror selv, at det kan være forklaringen på hærværket mod butikken, hvis nogen har en konflikt kørende med Bandidos, siger han til avisen.

Nicki Keyanis far var tidligere vicepræsident for Bandidos i Holbæk, men det har intet med Nicki Keyani at gøre, bedyrer han selv.

- Jeg har ikke talt med min far i fire år, og jeg har intet at gøre med Bandidos. Jeg lever et helt andet liv, og det ved folk, der kender mig, godt, siger Nicki Keyani.

Så vidt han ved, er faren ikke længere medlem af Bandidos, men Nicki Keyani antager, at nogen alligevel har set butikken som en måde at ramme Bandidos på.

Han understreger, at han og medejer Thomas Schmidt Kjergaard gør, hvad de kan for at samarbejde med politiet. De har blandt andet overdraget optagelser fra butikkens videoovervågning til efterforskerne.

Mandag gik dagen med at feje glasskår op og få sat plader foran de knuste ruder. Der blev også ringet rundt til kunder for at aflyse tider og fortælle om situationen.

- Vi åbner igen så hurtigt som muligt. Vi startede i slutningen af august og har givet den fuld gas siden. Vi var lige ved at få styr på strukturen, og så skete det her. Men vi skal i gang igen, og vi vil ikke bøje os for den slags, siger Nicki Keyani.

Midt- og Vestsjællands Politi ville tirsdag ikke kommentere på den mulige kobling mellem hærværket mod tatovørbutikken Exclusive Ink og rockergruppen Bandidos.

- Vi ser på alle oplysninger og følger dem i den retning, pilene peger. Men det er endnu for tidligt at lægge sig fast på, hvad der ligger til grund for de forskellige episoder, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi til dagbladet Nordvestnyt tirsdag.

arrow Uvist hvad der nu sker i udsat Bandidos-retssag
23. august 2019 kl. 12:57 Opdateret: kl. 10:03
arrow Fire Bandidos-rockere løsladt og retssag udsat
22. august 2019 kl. 10:25 Opdateret: kl. 10:25
arrow Hærværk mod tatovørbutik
08. oktober 2018 kl. 11:20 Opdateret: kl. 11:20
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk