16. oktober 2019
Prins Joachim besøger i morgen sygehusene i Holbæk og Nykøbing F. i anledning af FN?s Verdens Diabetesdag. Prinsen skal høre nærmere om patienternes hverdag med diabetes.
Prins Joachim besøger i morgen sygehusene i Holbæk og Nykøbing F. i anledning af FN?s Verdens Diabetesdag. Prinsen skal høre nærmere om patienternes hverdag med diabetes.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prins aflægger royalt visit på sygehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prins aflægger royalt visit på sygehus
Opdateret 14. november 2018 kl. 08:08
Holbæk - 14. november 2018 kl. 06:19
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er fornemt besøg på Holbæk Sygehus onsdag.

arrow Læs også: Royalt besøg på diabetesdag

Prins Joachim besøger sygehuset fra klokken 10.

Det sker i anledning af, at det i morgen er FN's Verdens Diabetesdag, og netop prins Joachim er protektor for Diabetesforeningen. Foruden besøget i Holbæk skal prinsen også en tur forbi Nykøbing Falster Sygehus.

På besøget vil prins Joachim mødes med behandlere, eksperter og ikke mindst børn og voksne, der lever med diabetes. Her får han mulighed for at blive klogere på, hvilke udfordringer det giver for børn og voksne i hverdagen at leve med diabetes.

Prins Joachim vil også blive præsenteret for bud på, hvordan sundhedssystemet og frivillige fra Diabetesforeningen kan inspirere hinanden, og endelig får han et indblik i den fremtidige indsats for de flere end 40.000 sjællændere, der lever med diabetes, når det kommende Steno Diabetes Center Sjælland bliver en realitet.

Prins Joachim ledsages på dagens besøg af blandt andre regionsrådsformand Heino Knudsen (S), centerdirektør for Steno Diabetes Center Sjælland Lise Tarnow samt repræsentanter for Diabetesforeningen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk