18. januar 2021
Politiet har de seneste dage flere gange rykket talstærkt ud til Ladegårdsparken, men siden tirsdag aften har der ikke været melding om uro. Foto: Presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Politiet har de seneste dage flere gange rykket talstærkt ud til Ladegårdsparken, men siden tirsdag aften har der ikke været melding om uro. Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roligt døgn efter tre dages uro mellem to grupper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roligt døgn efter tre dages uro mellem to grupper
Holbæk - 25. juni 2020 kl. 11:40
Af Morten D. Christensen

Midt- og Vestsjællands Politi melder om et roligt døgn i Ladegårdsparken i Holbæk.

arrow Læs også: Kniv-stukket bagatelliserede besked om at stikke ham: Det blev nok sagt i sjov

Hele onsdag og natten til torsdag kom der ingen anmeldelser om uro i boligområdet, hvor der de forgående dage har været daglige meldinger om ballade eller optræk til sammenstød mellem tilsyneladende to mindre grupper.

Uroen begyndte i søndags, hvor der også blev meldt om uro i byens andet store sociale boligområde, Vangkvarteret, men problemerne har primært været i Ladegårdsparken de seneste dage.

Ifølge vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Bjørke Kierkegaard er det politiets opfattelse, at uroen skyldes en konflikt mellem nogle få personer fra henholdsvis Ladegårdsparken og Vangkvarteret. Uoverensstemmelsen kan være opstået i søndags eller i dagene op til, vurderer politiet.

- Vi ved det ikke præcist, men det kan skyldes, at nogen måske har fået tæsk og tabt noget ære. Så er der nogle medløbere, der går med. Vi kender nogle af dem i forvejen, men det er ikke vores indtryk, at det har noget at gøre med en bandekonflikt, siger Bjørke Kierkegaard.

Politiet har haft anholdt fem personer i forbindelse med uroen, men alle er løsladt. Der er rejst en enkelt sigtelse for en ulovlig kniv, og nogle for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

- Vi følger fortsat situationen og har lavet en masse initiativer i området med Holbæk Kommune og boligselskaberne, som nu ser ud til at virke. Vi ser på det med stor alvor, for det skaber utryghed for beboerne i området, hvor langt de fleste intet har med uroen at gøre, siger Bjørke Kierkegaard.

arrow Efterlyst for knivstik har nu meldt sig
08. juli 2020 kl. 12:38 Opdateret: kl. 12:38
arrow 19-årig fængslet for knivstik i uroplaget boligområde
30. juni 2020 kl. 10:12 Opdateret: kl. 08:47
arrow Ung mand stukket med kniv
28. juni 2020 kl. 18:29 Opdateret: kl. 18:29
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk