22. oktober 2018
Politiet sendte flere patruljer til St. Merløse, men det lykkedes dem ikke at opspore røverne mandag aften. Foto: Kenn Thomsen
Politiet sendte flere patruljer til St. Merløse, men det lykkedes dem ikke at opspore røverne mandag aften. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røveri mod Dagli'Brugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røveri mod Dagli'Brugsen
Holbæk - 14. november 2017 kl. 10:26
Af Lisbeth A. Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dagli'Brugsen på Ørnevej i St. Merløse blev mandag aften udsat for røveri.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog meldingen om røveriet klokken 20.15. To kvindelige ansatte havde netop lukket butikken, da to røvere henvendte sig til dem ved bagdøren. De to kvinder blev truet med knive og tvunget til at lukke røverne ind i supermarkedet, hvor de ansatte måtte åbne pengeskabet.

Røverne fik udleveret dagens omsætning i en plastikpose, hvorefter de forsvandt til fods i ukendt retning. Politiet sendte flere patruljer - også en hundepatrulje - til området for at lede efter de to røvere.

Begge røvere bliver beskrevet som 20 år gamle og cirka 170 centimeter høje. Den ene var iført en rødlig jakke med ærmer, som havde flere farver. Den anden havde mørkt tøj på. Begge var bevæbnet med en kniv.

Politiet ledte i området, men det gav umiddelbart intet resultat. Der er heller ikke oplysninger om, hvordan røverne er flygtet fra stedet.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket de to røvere i området eller eventuelle mistænkelige køretøjer, som de kan have benyttet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk