21. januar 2019
Midt- og Vestsjællands Politi lukkede 3. november for adgangen til Bandidos? tilholdsted i Østerstræde 4 i Holbæk. Adgangsforbuddet er efter seks uger nu ophævet med virkning fra fredag middag. Foto: Agner Ahm
Midt- og Vestsjællands Politi lukkede 3. november for adgangen til Bandidos? tilholdsted i Østerstræde 4 i Holbæk. Adgangsforbuddet er efter seks uger nu ophævet med virkning fra fredag middag. Foto: Agner Ahm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rockerborg kan genåbne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rockerborg kan genåbne
Holbæk - 15. december 2017 kl. 11:06
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands Politi har med virkning fra fredag middag ophævet adgangsforbuddet mod Bandidos' rockerborg i Østerstræde 4 i Holbæk.

arrow Læs også: Tattoo-brand: Politiet løslader to mænd

Det oplyser politiets kommunikationsmedarbejder, Martin Bjerregaard, til dagbladet Nordvestnyt.

Dermed er det igen lovligt at befinde sig i ejendommen, der tjener som tilholdssted for rockergruppens Holbæk afdeling, Bandidos West City.

Midt- og Vestsjællands Politi besluttede fredag den 3. november at benytte lovens mulighed for midlertidigt at forbyde adgang til rockerborgen.

Det skete på baggrund af en eskalerende konflikt mellem netop Bandidos MC og Satudarah MC, og det fik politiet til at vurdere, at der var »en betydelig risiko for et forestående angreb« på Østerstræde 4 i Holbæk.

Den vurdering har været brugt til at forlænge adgangsforbuddet to gange, så det har været i kraft i seks uger. Men nu er det altså ophævet.

Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi har ikke de store kommentarer til, hvorfor politiet nu vurderer, at adgangsforbuddet skal ophæves.

- Generelt kan vi se, at der har været ro på i et stykke tid, og vurderingen er, at der ikke længere er grundlag for at opretholde forbuddet, siger Martin Bjerregaard.

Politiet har hjemmel til midlertidigt at forbyde adgang til bestemte ejendomme, hvis man vurderer, at der er risiko for angreb og dermed fare for naboer og forbipasserende.

Også en række andre rockerborge og bandetilholdssteder i hele landet har været midlertidigt lukket i de seneste måneder.

arrow Politiet fastholder lukning af rockerborg i Holbæk
01. december 2017 kl. 13:09 Opdateret: kl. 13:25
arrow Politi ser »betydelig risiko« for angreb på rockerborg
30. november 2017 kl. 12:57 Opdateret: kl. 11:46
arrow Tatovør: - Vi har intet at gøre med nogen konflikt
15. november 2017 kl. 15:26 Opdateret: kl. 14:34

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk