18. januar 2021
Med 10.000 mennesker på Filmtorvet i Holbæk var lørdagens koncert med Kim Larsen en stor succes. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Med 10.000 mennesker på Filmtorvet i Holbæk var lørdagens koncert med Kim Larsen en stor succes. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rockbæk klarede 10.000

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rockbæk klarede 10.000
Holbæk - 27. august 2018 kl. 12:59
Af Morten D. Christensen

Med Kim Larsen som hovedtrækplaster og Back to Back til at varme op lykkedes det foreningen Rockbæk at få solgt samtlige 10.000 billetter, der var sat i omløb til lørdagens koncert på Filmtorvet i Holbæk.

arrow Læs også: Se billederne: Lune Larsen varmede op under 10.000

Det skriver dagbladet Nordvestnyt mandag.

Dermed slog den lokale koncertarrangør sin hidtidige rekord med 5000 solgte billetter til en koncert på Filmtorvet, og det er en yderst tilfreds formand for Rockbæk, Jørn Hedemand, der kan gøre status over arrangementet.

- Det er suverænt vores største arrangement hidtil, men eksekveringen sad lige i skabet. Det gælder både i forhold til at få de mange mennesker ind på pladsen og ud igen. Man kan ikke helt undgå køer, heller ikke ved toiletterne, men vi er sluppet for meget lange køer. Vi er glade og stolte over, at det lykkedes så godt, siger Jørn Hedemand til Nordvestnyt.

Nu ved Rockbæk, at det er muligt at lave koncerter i den størrelsesorden, og Filmtorvet kan rumme helt op til 16.000 mennesker til en koncert.

Men det betyder ikke, at Rockbæk fra nu af kun kaster sig over koncerter med femcifrede publikumstal.

- Vi laver ikke koncerter bare for størrelsens skyld, men fordi vi gerne vil give folk en god oplevelse. De skal føle, at vi har noget på hjerte. Med Kim Larsen havde vi et navn, som mange gerne ville høre. Derfor er det ikke sikkert, at næste koncert bliver for hverken 10.000 eller 16.000, siger Jørn Hedemand og understreger, at Rockbæk endnu ikke er gået i gang med at planlægge næste koncert.

En yderligere stigning i publikumstallet vil også afhænge af, hvilke erfaringer omkring blandt andet sikkerhed ved lørdagens koncert, som Rockbæk gør sig, når begivenheden skal evalueres.

Da Rockbæk blev stiftet i 2015, var ambitionen at samle erfaring som koncertarrangør og hele tiden bygge ovenpå. Et mål i horisonten kunne være store koncerter med måske 25.000 mennesker på Holbæk Fælled.

Den mulighed eksisterer endnu, men ifølge Jørn Hedemand vil det kræve et meget stort navn, der kan sælge mange billetter, da det vil være en meget anderledes og større opgave, end koncerter på Filmtorvet og i Østre Anlæg, som Rockbæk også har benyttet flere gange.

- Det er to gode steder, der hver især kan noget. Og nu kommer Holbæk Sportsby snart, og det vil også kunne være et interessant sted, pointerer han.

I 2018 har Rockbæk foruden Kim Larsen forleden også haft dobbeltkoncert i juni med Dizzy Mizz Lizzy og C.V. Jørgensen i netop Østre Anlæg.

Mens Kim Larsen allerede nu er sikker på at give overskud, er regnskabet for årets anden koncert endnu ikke helt på plads. skriver dagbladet Nordvestnyt mandag.

arrow Stadigvæk billetter til Kim Larsen
23. august 2018 kl. 12:40 Opdateret: kl. 12:40
arrow Nyt tiltag hos Rockbæk
08. august 2018 kl. 05:57 Opdateret: kl. 09:33
arrow C.V. Jørgensen sælger billetter
26. juli 2018 kl. 18:01 Opdateret: kl. 16:43
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk