10. december 2019
Qun Han og Long Bin Chen med deres ældste søn Simon på 14, som hjælper til i restauranten efter skoletid.  Foto Jette Bundgaard.
gallery icon

Se billedserie

Qun Han og Long Bin Chen med deres ældste søn Simon på 14, som hjælper til i restauranten efter skoletid. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Restauranten trives i de nye rammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restauranten trives i de nye rammer
Holbæk - 18. juli 2019 kl. 20:00
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 27. marts i år åbnede den populære Restaurant Vestersøen i nye rammer i Slotscentret.

Avisen var på besøg et par uger inden åbningen, hvor der herskede travlhed allevegne. Blandt andet skulle alt det nyindkøbte inventar og alle kunstgenstandene, der blev importeret direkte fra Kina, på plads i den nye restaurant.

Travlheden er ikke blevet mindre i dag knap fire måneder senere, for gæsterne strømmer til, ganske som parret bag restauranten Qun Han og Long Bin Chen, havde håbet:

- Vi er vant til at arbejde hårdt og er kun glade for at have travlt ovenpå den store investering, siger Long Bin Chen med et smil og forklarer:

- Der var en stor tilstrømning de første par måneder, hvor mange var nysgerrige efter at se stedet og prøve vores buffet. Nu kan vi se, at de fleste ikke lader det blive ved den ene gang, og antallet af gæster har fundet et godt stabilt leje.

Det er Qun Han, der har stået for indretningen, der er sektionsopdelt, så man stadig kan hygge sig i mindre selskaber i det knap 800 kvadratmeter store lokale. Det er også hende, der har sørget for de mange fine detaljer, som tilsammen giver en orientalsk stemning.

Der er desuden gjort en særlig indsats for, at indeklimaet er rart. - Ventilationen alene har kostet en million kroner, så vi kan justere temperaturen herinde, forklarer Long Bin Chen og fortsætter - Det er nødvendigt, når her er mange mennesker. I weekenderne kan her godt være 200 gæster samtidig, uden at det bliver for varmt.

Restaurant Vestersøen har plads til 250 gæster, så der skal mange til, før der bliver trængsel til fødselsdagen eller familiefesten. Flere foreninger vælger også at lægger vejen forbi på deres busture og nyder en kop kaffe med kage eller de mange lækkerier i de fire store buffetborde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk