11. december 2018
Den nye ejer af ejendommen, René Edelslund, står i det karakteristiske glasparti ved restaurant Linden, der nu bliver renoveret og genåbner med navnet Maurizio?s - Gusto Siciliano.
gallery icon

Se billedserie

Den nye ejer af ejendommen, René Edelslund, står i det karakteristiske glasparti ved restaurant Linden, der nu bliver renoveret og genåbner med navnet Maurizio?s - Gusto Siciliano.
Foto: Thomas Olsen +45 20471567
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Restaurant genopstår i ny version

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restaurant genopstår i ny version
Holbæk - 07. januar 2018 kl. 16:28
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De seneste måneder har restaurant Linden på Markedspladsen 9 i Holbæk været lukket, men til foråret bliver der åbnet igen.

Det er dog i en helt ny version, både hvad angår indretningen og maden, skriver dagbladet Nordvestnyt lørdag.

Den nye ejer er Casa Gusto ApS, der tegnes af parret Sif og René Edelslund fra Jerslev ved Kalundborg.

Det bliver dog den sicilianske kok Maurizio Ventimiglia, der i et par år har boet i Jyderup, der skal klare restaurantdriften.

Han driver nu Maurizio's - Gusto Siciliano på Høedvej 4 i Jyderup.

René Edelslund, der kommer til at eje halvdelen af det kommende driftsselskab, fortæller, at der åbnes til foråret, og der satses på sidste halvdel af april.

Ejendommen blev sat til salg i foråret af Sten Larsen, Bredetved, der havde ejet ejendommen siden 2004.

I løbet af årene var det hans søn, kokken Anders Larsen, der var køkkenchef på restauranten. Da ejendommen blev udbudt til salg, var meldingen, at driften ville fortsætte, men den lukkede kort efter.

Siden overtagelsen er der brugt tid på at rive ned og rydde op. Nu skal der tages fat på en renovering af huset.

- Huset var slidt ned, og alt er pillet ud. Restauranten bliver indrettet med antikke egetræsmøbler, som er købt rundt omkring. Konceptet er, at det skal være hjemlige omgivelse, så man føler, at man spiser privat, forklarer René Edelslund.

Det er kun et halvt års tid siden, at René Edelslund og Maurizio Ventimiglia lærte hinanden at kende.

Sif og René Edelslund kan godt lide at spise ude, og han har et tæt forhold til det italienske.

Han har tidligere arbejdet i et italiensk firma i København, han kører på italienske motorcykler, og han elsker italiensk vin.

- Da Maurizio spurgte mig, hvor han skulle åbne et sted med et større kundegrundlag, var jeg ikke i tvivl og pegede på Holbæk. Jeg har selv boet i byen indtil for 20 år siden, og jeg kan mærke, at det nu er en by i vækst. Der kommer købestærke tilflyttere fra København, siger René Edelslund.

Ud over serveringen i restauranten på Markedspladsen vil der også blive solgt importerede specialiteter fra især Sicilien, men også det øvrige Italien.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk