26. april 2019
Klar til ferie: Heine, Sif og Miriam  Lysgaard tager til stævne i Silkeborg. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Klar til ferie: Heine, Sif og Miriam Lysgaard tager til stævne i Silkeborg. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Religion: Ferie, rundbold og åndelige værdier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Religion: Ferie, rundbold og åndelige værdier
Holbæk - 23. juli 2018 kl. 16:23
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når familien Lysgaard fra Nr. Eskilstrup ved Tølløse om kort tid ankommer til campingpladsen ved Silkeborg, er det både for at holde ferie og for at koncentrere sig om åndelige værdier. De er Jehovas Vidner, og de skal være med på et af Vidnernes regionale stævner. Det har de været mange gange tidligere, og de glæder sig. Det bliver dage med plads til både hygge med vennerne på campingpladsen, med is og rundbold og andre, traditionelle ferieaktiviteter - og til at koncentrere sig om åndelige værdier gennem foredrag og film.

- Vi har været med mange gange før, og næsten hver gang er vi kommet hjem og har sagt, at det stævne, vi lige har været til, har været det bedste nogensinde. Så jo, vi ser frem til dagene ved Silkeborg. Troen er vores liv, siger de tre til Nordvestnyt

.
Miriam Lysgaard er 52 år, Heine Lysgaard 51. Datteren Siv er ni år. Miriam og Heine mødte hinanden netop til et af Jehovas Vidners regionale stævner. Det var i midten af 1980'erne på Aarhus Stadion.

Siden har de været til stævner i blandt andet den tidligere Idrætsparken i København, på Charlottenlund Travbane og på Brøndby Stadion. Altid sammen med flere tusind trosfæller.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk