26. november 2020
I buehallen her i Hagested plejer man at dyrke idræt, men den 24. december bliver hallen - formentlig - ramme om en julegudstjeneste. Foto: Jørgen Juul
I buehallen her i Hagested plejer man at dyrke idræt, men den 24. december bliver hallen - formentlig - ramme om en julegudstjeneste. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redder julen: Julegudstjeneste i hal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redder julen: Julegudstjeneste i hal
Holbæk - 26. oktober 2020 kl. 19:40
Af Jørgen Juul

Der bliver skruet op og ned for corona-reglerne, og i alle dele af samfundet er man nødt til at tænke på nye måder at løse tingene på. Det gælder også i kirken - og det gælder i Hagested Sogn. Menighedsrådet har netop besluttet, at det vil søge om at få lov at holde årets julegudstjeneste i idrætshallen på Damvej. Det vil give mange flere mulighed for at deltage i gudstjenesten, ned hvis den skulle foregå i kirken.

- I Hagested Kirke har vi ofte utraditionelle løsninger på traditionelle ting. Julegudstjenesten i år er en af dem, siger Dorte Hovmand, der er formand for menighedsrådet.

Får sognet ja til at leje hallen den 24. december - og det må formodes - går menighedsrådet i gang med en detailplanlægning.

- Afhængigt af, hvordan vi indretter os, kan der deltage mellem 100 og 200 i en gudstjeneste i bue-hallen, mens der ved de corona-regler, der var gældende frem til weekenden, kun er plads til 24 i kirken. Der skal jo være fire kvadratmeter pr. person, tilføjer formanden.

Det bliver sognepræst Mikkel Vale, der forestår ­julegudstjenesten.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk