20. oktober 2020
Katrine Junge Jørgensen, der stammer fra Kundby, er en af de seks kandidater til jobbet som ny Oddset-babe - og efter eget udsagn den eneste med naturlige bryster. Nu forsøger hun at få sit gamle lokalområde til at bakke hende mere aktivt op i bestræbelserne på at nå den eftertragtede titel. Vi skal have billeder af hende på gården hjemme hos forældrene. M.v.h. Jakob
Foto: Mik
Katrine Junge Jørgensen, der stammer fra Kundby, er en af de seks kandidater til jobbet som ny Oddset-babe - og efter eget udsagn den eneste med naturlige bryster. Nu forsøger hun at få sit gamle lokalområde til at bakke hende mere aktivt op i bestræbelserne på at nå den eftertragtede titel. Vi skal have billeder af hende på gården hjemme hos forældrene. M.v.h. Jakob Foto: Mik
Foto: MIK.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Redaktør sår tvivl om Oddset-afstemning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktør sår tvivl om Oddset-afstemning

Drengerøvs-sitet connery.dk lancerede lørdag en billedserie med Kit B, som kom på både Se og Hørs og eb.dk. Derfor undrer chefredaktør for sitet sig over, at der nærmest ikke er registreret nye stemmer i løbet af weekenden.

Opdateret 19. juni 2013 kl. 21:08
Holbæk - 27. juni 2011 kl. 15:48
Af Rasmus Løppenthin

Champagnedråberne på den nye Oddset-babe Kathrine Junge Rasmussen fra Kundby er dårligt tørre, før der bliver sået tvivl om hendes sejr.

I kamp med fem andre unge skønheder vandt hun søndag en facebook-afstemning med 16.000 stemmer, men chefredaktør for mande-sitet connery.dk Jakob Neua Nørgaard undrer sig over resultatet.

I weekenden lancerede siden en billedserie med Kit B for at få hende valgt som den nye kransekage-babe for Danske Spil. 25.000 unikke brugere så billederne, der også kom på Se og Hørs hjemmeside og eb.dk

Connery: Kit B er den rigtige vinder

- Alligevel er der stort set ikke blevet rykket nogen stemmer i løbet af weekenden. Man må gå ud fra, at der kommer flere stemmer her til slut, og der er rigtig mange mennesker, som har set vores billedserie med hende, siger han.

Sitet lægger ikke skjul på, at de helst så Kit B som vinder.

- Det er os mænd, der skal trækkes med hende, og så skal vi jo også have den rigtige pige, siger han.

Danske Spil: Ingen fejl

Hos Danske Spil er man sikker på, at alt er gået rigtigt til. I løbet af weekenden er der faldet omtrent 3.000 stemmer via facebook. Heraf fik Kathrine Junge Rasmussen godt 1300, mens Kit B måtte nøjes med små 600.

- Og det svarer det jo sådan til, hvordan stemmerne har fordelt sig de andre dage, vurderer Kommunikationsmedarbejder ved Danske Spil, Morten Hedegaard.

Er der nogen garanti for, at der ikke er sket tekniske fejl, så stemmer er gået tabt?

- Det ved jeg af gode grunde ikke. Jeg er ikke it-ekspert. Men det har vi nogle dygtige folk, der er, og facebook har været med inde over hele vejen, siger Morten Hedegaard.

Danske Spil måtte tidligere på måneden annullere mere end 100 stemmer på Kathrine Junge Rasmussen, fordi de var sendt fra falske facebook-profiler fra Indien. Men den fejl har ikke gentaget sig.

- Men siden den sag gik vi tilbage i tiden og checkede alle stemmer manuelt. Og det har vi så gjort siden ved de nye også, fortæller Morten Hedegaard.

rl nordvest.dk

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk