6. august 2020
Leif Petersen inviterer lørdag den 18. juli, fra klokken 12, til reception på Tornved Maskinstation, i anledning af at virksomheden havde 50 års jubilæum i foråret. Arkivfoto.
Leif Petersen inviterer lørdag den 18. juli, fra klokken 12, til reception på Tornved Maskinstation, i anledning af at virksomheden havde 50 års jubilæum i foråret. Arkivfoto.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Reception på maskinstationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reception på maskinstationen
Holbæk - 16. juli 2020 kl. 11:00
Af Elisa Hauerbach
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I haven, hos Lone og Leif Petersen, fejres lørdag den 18. juli fra klokken 12, at maskinstationen i foråret havde 50 års jubilæum.

- Vi kunne ikke afholde receptionen den gang, på grund af corona, men nu sætter vi et par telte op, henter Lions Club's pølsevogn - og inviterer til reception for maskinstationen, selv om det kun er slamsugningsdelen, der er tilbage, siger indehaver, Leif Petersen.

For fire år siden solgte han maskindelen fra og er i dag beskæftiget med at dyrke det jord, han har forpagtet, men kører også ud på opgaver med sin slamsuger.

- Jeg startede i sin tid med slamsugning og det holder jeg fast i, så længe jeg synes det er interessant at kunne blive ved med at løse problemer for folk, der har stoppede drænrør, kloakker og lignende, fortæller virksomhedsejeren. Han har godt nok passeret pensionsalderen og kan kalde sig for folkepensionist, men det er ikke noget, han påtænker at blive på fuld tid - lige med det samme.

- Det er sjovt nok, for min datter - der er jurist - kan ikke forstå, hvorfor jeg bliver ved med at køre rundt med den slamsuger. Hun udtrykte det ganske klart en dag, da hun sagde, at hun ikke fattede at jeg gad at rode med andre folks lort, griner Leif Petersen, der også tilføjer, at man vil kunne se en lille udstilling af veterantraktorer, når der fejres jubilæum på Tornved Maskinstation, som ligger på Tornved Byvej 15.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk