25. september 2021
Torben Jørgensen (tv.) og Jens Brøchner markerer at deres firmaer er blevet fusioneret. Her ses de ved en af deres firmabiler, som nu er prydet med deres nye fælles logo - og firmanavn, Faurbohus & Brøchner. Pr-foto
Torben Jørgensen (tv.) og Jens Brøchner markerer at deres firmaer er blevet fusioneret. Her ses de ved en af deres firmabiler, som nu er prydet med deres nye fælles logo - og firmanavn, Faurbohus & Brøchner. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Reception markerer fusion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reception markerer fusion
Holbæk - 24. januar 2019 kl. 20:25

Fusionen mellem to markante tømrerfirmaer er nu på plads og det markeres med en reception, fredag den 25. januar.

Den 1. oktober 2018 flyttede Jens Brøchner sin tømrer- og snedkervirksomhed med sig selv og alle seks medarbejdere fra Holbæk til Snertinge.

Han har valgt at fusionere med Faurbohus A/S, der har 10 medarbejdere, inklusive ejeren, på Kalundborgvej 34 i Snertinge. Det er herfra, det samlede firma drives videre.

Jens Brøchner fortæller, at han inden fusionen brugte det seneste halve års tid på at snakke med indehaveren af Faurbohus, Torben Grube Jørgensen, om ændringen for at fremtidssikre aktiviteterne.

- Vi tror, vi står stærkere ved at slå os sammen. Jeg havde i forvejen sat ejendommen på Kalundborgvej 102 i Holbæk til salg, fordi jeg havde behov for noget mindre, fortæller Jens Brøchner.

De to virksomheder har haft lidt forskellige områder, som de især har beskæftiget sig med. Faurbohus har en del opgaver med tilbygninger i området fra Roskilde og ind mod hovedstadsområdet samt renoveringer.

- Vi er totalentreprenører, der bruger underentreprenører til de øvrige fagentrepriser, mens vi selv står for tømrerarbejdet, forklarer Thomas Grube Jørgensen, der overtog Faurbohus efter Poul E. Petersen, som havde drevet firmaet i 45 år.

Jens Brøchner ApS har beskæftiget sig med varierende tømrerarbejde, blandt andet forsikringsopgaver og renoveringer. Han har drevet virksomheden fra 2004. Jens Brøchner er nu daglig leder i det sammenlagte firma, hvor Torben Grube Jørgensen er direktør og ejer.

Ved receptionen, der afholdes på Kalundborgvej 34 i Snertinge, fredag den 25. januar klokken 13.00-16.00, markerer man også at firmaet nu har fået fælles navn og logo.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk