18. januar 2019
Joan Jensens år har været præget af travlhed hos Realmæglerne i Jyderup.
gallery icon

Se billedserie

Joan Jensens år har været præget af travlhed hos Realmæglerne i Jyderup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Realmæglerne har haft sindssygt travlt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Realmæglerne har haft sindssygt travlt
Holbæk - 23. januar 2018 kl. 15:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Boligmarkedet og aktiviteterne hos Realmæglerne i Jyderup har i 2017 båret præg af travlhed hos Realmæglerne i Jyderup.

- Vi har haft sindssygt travlt og mærker især interesse fra tilflytterne, der gerne vil ud og have gode boligforhold til mere tilgængelige priser end i København, siger Realmægler Joan Jensen.

Hun vurderer at de lokale arbejdspladser trækker mange tilflyttere mod Vestsjælland, og har bemærket at det ikke kun er familier, men også i høj grad enlige, der ønsker at bo i Jyderup og omegn.

- Vi sælger mange af de klassiske 70'er villaer, men også patriciavillaerne er meget nemmere at betale herude, end i de store byer, tilføjer hun.

Realmæglerne har også haft kreative købere, der har eller har haft tilknytning til Jyderup Højskole og som beslutter sig til at blive i byen efter et ophold på skolen eller efter en periode som lærer på stedet.

Landejendomme sælges der også en del af, for TV-programmer som Bonderøven har inspireret mange til at forsøge sig som selvforsynende på landet.

- Det er dog ofte et chok for tilflytterne at finde ud af hvor meget arbejde der faktisk ligger i at kunne leve et liv som Bonderøven, og at det ikke er alting der er lige så let og gnidningsløst, som det ser ud til i fjernsynet, fortæller Joan.

Joan Jensen er selv, som hun kalder det, »halvvejs på barsel«. Hun fik en datter i oktober måned og arbejder derfor i øjeblikket på nedsat tid firmaet, men babylivet holder hende ikke helt væk fra forretningen.

- Nej, det er der ikke nogen grund til. Hun er så nem, at det ikke er et problem, så jeg har meget at være taknemmelig over, siger Joan Jensen og fortsætter: Nu har jeg jo et stærkt hold, men Michael Nielsen som fastansat ejendomsmægler og Daniel Madsen som trainee. Michael Nielsen er tilbage i sit gamle ejendomsmæglerområde og er glad for at han ikke længere behøver at bruge sin gps i hverdagen, for han kender området ud og ind. Vores trainee får flere og flere ansvarsområdet og klarer det supergodt. Han knokler med sin uddannelse ved siden af arbejdet her, og udvikler sig i rekordfart, så ham har jeg også stor glæde af. Afdelingen i Svinninge kører også godt, så jeg kan kun være tilfreds, siger Joan Jensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk