23. juli 2019
Holbæk Radio vil forvandle Bystranden i Holbæk til en festplads med elektronisk housemusik og masser af strandhygge. Foto:
gallery icon

Se billedserie

Holbæk Radio vil forvandle Bystranden i Holbæk til en festplads med elektronisk housemusik og masser af strandhygge. Foto:
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Radio vil holde houseparty på bystrand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Radio vil holde houseparty på bystrand
Holbæk - 11. juli 2018 kl. 13:45
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Elektronisk musik og strandfest er uprøvet land i Holbæk, men det vil Holbæk Radio ændre på. 11. august skal der være gratis housebeachparty på Bystranden.

Konceptet er kendt fra blandt andet Islands Brygge og Refshaleøen i København med et miks af strandhygge og housemusik. Kenny Reno, stationschef og bestyrelsesformand i Holbæk Radio, og Stefan Sabransky, en af radioens faste house-dj's under navnet Dj Konfus, forsikrer, at house er en afdæmpet genre elektronmusik og tiltrækker et fredeligt folkefærd.

- Den elektroniske musik og technofester har et dårligt ry med slagsmål og narkotika. Men til beachparties kommer folk for at hygge sig på stranden med strandspil og lege, palmer, petanque, beachvolley, fadøl, drinks og housemusik, forsikrer de begge.

- Vi har fokus på familier fra klokken 12 til 18. Så sættes tempoet op i musikken til klokken 24, her tror jeg på et publikum mellem 18 og 30 år, bemærker Kenny Reno.

Han har forhandlet alt på plads med kommunen og forventer at få den endelige tilladelse meget snart. Der er hyret lokale vagter og et hold samaritter, og fire lokale dj's og to fra København skal stå ved mixerpulten i et telt på tangen.

Der er opbakning fra lokale leverandører, og alle arbejder frivilligt for at give Holbæk et nyt kulturtilbud, sætte Holbæk Radio på landkortet og vise, at elektronisk musik er for alle.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk