27. juni 2019
En personbil med to personer kørte onsdag formiddag galt på Kalundborgmotorvejen i retning mod Kalundborg mellem Tølløse og Kvanløse.
En personbil med to personer kørte onsdag formiddag galt på Kalundborgmotorvejen i retning mod Kalundborg mellem Tølløse og Kvanløse.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rådyr på motorvejen: Mor og søn kørte galt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rådyr på motorvejen: Mor og søn kørte galt
Opdateret 17. januar 2019 kl. 10:51
Holbæk - 16. januar 2019 kl. 12:26
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det vestgående spor på Kalundborgmotorvejen mellem Tølløse og Kvanløse blev onsdag formiddag midlertidig spærret efter, at en personbil var forulykket på strækningen.

Uheldet skete klokken 11.06, da et rådyr løb ud foran en bil, der blev ført af en 52-årig kvinde fra Høng. Hendes voksne søn befandt sig også i bilen.

Kvinden undveg rådyret, men bilen ramte herefter ind i autoværnet og endte med at holde med front mod kørselsretningen.

De to personer i bilen slap med overfladiske skrammer. De blev tilset af den tilkaldte ambulance, men det var ikke nødvendigt at køre dem til yderligere bebhandling.

Motorvejen var på et tidspunkt helt spærret i vestgående retning af hensyn til redningsarbejdet, fordi bilen fyldte det meste af vejbanen. Men klokken 12.30 var Falck færdige med at rydde op, og motorvejen var igen helt åben.

Men i formiddags oplyste politiet, at det retteligt var en kvinde og hendes voksne søn, der befandt sig i bilen.

ARTIKLEN ER OPDATERET 17. JANUAR 2019 KLOKKEN 10:50: Det fremgik af en tidligere version af artiklen, at de to personer i bilen var en far og hans voksne søn. Oplysningen blev givet til sn.dk af Midt- og Vestsjællands Politi onsdag eftermiddag. Torsdag formiddag oplyser politiet, at der retteligt er tale om en 52-årig kvinde fra Høng og hendes voksne søn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk