6. juli 2020
Indehaver af Holbæk Cykler, Ebrahim Parsaei, inviterer til Elcykel dag. Arkivfoto Jette Bundgaard.
Indehaver af Holbæk Cykler, Ebrahim Parsaei, inviterer til Elcykel dag. Arkivfoto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prøv elcyklen, før du køber den

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prøv elcyklen, før du køber den
Holbæk - 26. maj 2020 kl. 20:30
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er mange gode grunde til at købe en elcykel. Hvis man overvejer at anskaffe sig en, er det en god idé at starte med en prøvetur, så man finder den helt rigtige model, der passer til ens cykelbehov.

Den 29. maj er der mulighed for at prøvekøre en elcykel, når Holbæk Cykler inviterer til Elcykel dag.

- Der er stor stigning i antallet af kunder, der gerne vil have en elcykel. Jeg tror, at en del af interessen kommer af, at vi tænker mere over at passe på miljøet og passe på os selv. Elcyklen hjælper os med at hjælpe miljøet ved at bruge mindre brændstof, og så hjælper den os til at få motioneret mere. Man får nemlig stadig rigtig god motion på en elcykel. For man skal provokere cyklen til at hjælpe, så sensorerne på cyklen mærker, at der er brug for ekstra hjælp eksempelvis i modvind eller på vej op ad bakker, siger indehaver af Holbæk Cykler, Ebrahim Parsaei, der oplever, at flere og flere har fået øjnene op for elcyklens mange fordele.

Inden man tænker på at investerer i en ny elcykel, anbefaler Ebrahim Parsaei, at man først prøvekører elcyklen, så man får den helt rigtige model.

- Det er vigtigt at prøvekøre elcyklen, så man får den rigtige størrelse og det rigtige udstyr. Den skal passe til kroppen. Vi får altid vores kunder til at køre en lidt længere tur, og så stiller vi dem et spørgsmål efter turen, så vi ud fra svaret kan høre, om det har været den rigtige model, eller om der prøvekøres en anden model, siger han.

På Elcykel dagen har alle mulighed for at prøvekøre nogle af de bedste elcykler på markedet, blandet fra mærket Gazelle.

Tilbudet om prøvekørsel gælder fra klokken 10 - 17.30 i butikken på Smedelundsgade 37. Her er Holbæk Cykler klar til at rådgive og vejlede til det rigtige elcykelvalg. Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk