26. marts 2019
Formanden for IF Ryttergården Palle Olsen modtog handicapprisen på foreningens vegne. På billedet ses desuden Bente Juul Røttig, næstformand i handicaprådet og medlem af kommunalbestyrelsen i Holbæk for SF.
Formanden for IF Ryttergården Palle Olsen modtog handicapprisen på foreningens vegne. På billedet ses desuden Bente Juul Røttig, næstformand i handicaprådet og medlem af kommunalbestyrelsen i Holbæk for SF.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pris til forening for psykisk sårbare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pris til forening for psykisk sårbare
Holbæk - 04. december 2018 kl. 14:54
Af Lisbeth A. Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

IF Ryttergården, der er en idrætsforening for psykisk sårbare, har fået årets handicappris i Holbæk Kommune.

Prisen blev uddelt mandag aften på Det Gamle Rådhus i Holbæk. Formanden for Holbæk Kommunes handicapråd, Sytter Kristensen, begrundede valget af Ryttergården i sin tale ved prisoverrækkelsen.

- Vi ønsker at give handicapprisen til IF Ryttergården, fordi de som idrætsklub har valgt at invitere en gruppe borgere ind, som ville have svært ved at deltage i idræt på almindelige betingelser, lød det fra hende.

Til næste år har idrætsforeningen eksisteret i 20 år. Sytter Kristensen fortalte, at klubben har en bred vifte af aktiviteter, som gør det muligt for så godt som alle at komme i berøring med en idrætsgren, de magter og har lyst til at deltage i.

Som i det øvrige foreningsliv er IF Ryttergården drevet af frivillige, men, som Sytter Kristensen bemærkede, skal disse frivillige have nogle særlige kvalifikationer for at opfylde Ryttergårdens målsætning om at tilbyde aktiviteter for psykisk sårbare.

Næstformanden i handicaprådet, kommunalbestyrelsesmedlem Bente Juul Røttig (SF), talte ved prisoverrækkelsen om, at for kommunen er IF Ryttergården en god medspiller, som påtager sig en vigtig rolle for en gruppe mennesker, hvor idræt gør en særlig forskel i forhold til deres velbefindende.

Ryttergården var også nomineret til handicapprisen sidste år, men dengang var det beskæftigelsestilbuddet Grydelapper I/S, der modtog prisen.

Prisen består af 10.000 kroner og et maleri af Røllike Meinild - et af medlemmerne af handicaprådet. Det var formanden for IF Ryttergården, Palle Olsen, der modtog prisen på foreningens vegne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk