24. februar 2020
Marianne Eikers tager imod sine klienter i den hyggelige klinik i Bysøstræde 5. Foto Jette Bundgaard.
gallery icon

Se billedserie

Marianne Eikers tager imod sine klienter i den hyggelige klinik i Bysøstræde 5. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Presseansvarlig sadler om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Presseansvarlig sadler om
Holbæk - 12. september 2019 kl. 07:30
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Marianne Eikers har uddannet sig til psykoterapeut sideløbende med sit job som presse- og marketingansvarlig på Holbæk Teater. Hun har nogle år passet både sin klinik og teatret, men har nu valgt at hellige sig klinikken i Bysøstræde:

- Jeg har puslet med tanken i lang tid, og det var svært at sige farvel til teatret, for jeg elsker det kreative miljø og menneskene der. Det har været min legeplads de sidste syv år, hvor jeg har haft det privilegium at kunne forme mit job undervejs. Men man kan ikke det hele, og jeg vil gerne være tro imod det, jeg arbejder med her i klinikken, så jeg må også træffe valg for mig selv, der skaber balance, siger Marianne Eikers.

Den hyggelige klinik oppe under taget, Bysøstræde 5, er indrettet med kunst på væggene og udsigt til Apotekerhaven. Det er her, Marianne Eikers tager imod sine klienter, der er blevet ramt af livet på den ene eller den anden måde:

- Nogen gange er vi et sted i livet, hvor det kan være svært at se, hvordan man kommer videre. Det kan være sorg, angst, stress eller ensomhed, der gør, at man er væltet. Man kan ikke selv komme på rette køl, og der er ikke nogen, der kan gøre det for en. Men sammen kan vi finde en vej, forklarer Marianne Eikers om den terapi, hun tilbyder i forbindelse med kriser og andre problemstillinger.

Marianne Eikers lægger både i sin terapi og stresscoaching vægt på at skabe et rum, hvor klienten oplever nærvær og støtte:

- Det er vigtigt at anerkende de udfordringer, der er, uden nødvendigvis at skulle tilbage til barndommen for at finde årsagen. Jeg tager udgangspunkt i nu'et og klientens oplevelser, tanker og følelser. Med det udgangspunkt arbejder vi med gamle mønstre, vaner og overbevisninger og skaber forbindelse mellem hovedet og hjertet. Det er så vigtigt, at man ikke sammenligner sig med andre men finder sin egen vej. I den proces, som kan vare alt fra tre- fem konsultationer til længere forløb, ser jeg klienterne blomstre og finde glæden ved livet igen, siger Marianne Eikers.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk