23. januar 2019
Borgmester Søren Kjærsgaard (th.) bød velkommen til mødet om vækst og udvikling i Holbæk Kommune. Der var cirka 70 deltagere, som blandt andet kunne høre, at det er sikkert, at Power senere vil åbne et elektronik-varehus i Holbæk Mega Center.
gallery icon

Se billedserie

Borgmester Søren Kjærsgaard (th.) bød velkommen til mødet om vækst og udvikling i Holbæk Kommune. Der var cirka 70 deltagere, som blandt andet kunne høre, at det er sikkert, at Power senere vil åbne et elektronik-varehus i Holbæk Mega Center.
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Power vil åbne elektronik-varehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Power vil åbne elektronik-varehus
Holbæk - 22. september 2016 kl. 11:02
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Power, der på 13 måneder har åbnet fire elektronikvarehuse i Danmark, kommer også til Holbæk, skriver dagbladet Nordvestnyt torsdag.

arrow Læs også: Her åbner Power nyt varehus

Mulighederne inden for detailhandel var et af emnerne, da erhvervslivet onsdag var indbudt til møde med overskriften, Vækst og udvikling i Holbæk Kommune.

Den nye planlov, som nu skal udmøntes i lovgivning, betyder, at alle byer, uansat størrelse, skal kunne planlægge for udvalgsvarebutikker uden begrænsninger på størrelsen. Den gældende planlov tillader kun udvalgsvarebutikker på op til 2000 kvadratmeter for byer af Holbæks størrelse.

Den nye planlov er medvirkende til, at Power hurtigere end planlagt kan åbne flere varehuse.

- Og Power kommer også til Holbæk, og den skal ligge i Holbæk Mega Center, hvor konkurrenterne er, fastslog Jesper Boysen, der er administrerende direktør i Power A/S, over for de cirka 70 deltagere ved mødet i kantinen i Holbæk Kommunes administrationscenter i Kanalstræde i Holbæk.

Det første varehus åbnede i Glostrup i august 2015, og siden er der åbnet i Herlev, Odense og Frederiksberg.

- Der er tre måder at handle på. I en butik eller på nettet, hvor man aldrig kommer i en butik. Og den tredje hedder Bopis - buy online, pick up in store - hvor man bestiller online og henter varen i butikken. Det er den mest lønsomme måde at handle varer på i fremtiden. Jeg tror online-forretningerne får det svært, for de fleste synes, det er lækkert at komme ned i en forretning og mærke på varerne, sagde Jesper Boysen.

Målet er 28 varehuse, måske inden 2020.

Varehuset i Holbæk vil blive 2500-3000 kvadratmeter stort. Der er ikke fastlagt nogen præcis placering eller et tidspunkt for åbningen, men det bliver i Holbæk Mega Center, enten i noget eksisterende byggeri eller i nybyggeri.

Der bliver brug for cirka 60 ansatte, heraf nogle på deltid.

Blandt de øvrige emner på mødet var lokalområdernes muligheder og kommunens planer om nye boligområder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk