1. august 2021
Kenny Reno med de soya-lys man (blandt andet) selv kan være med til at lave, når Aviblu Unika tjekker ind på Sanddobberne Camping de kommende weekender. Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Kenny Reno med de soya-lys man (blandt andet) selv kan være med til at lave, når Aviblu Unika tjekker ind på Sanddobberne Camping de kommende weekender. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pop-up butik med sommeraktiviteter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pop-up butik med sommeraktiviteter
Holbæk - 22. juli 2021 kl. 20:30
Af Elisa Hauerbach

Frem til midten af august vil man kunne møde folkene bag livsstilsbutikken Aviblu Unika, når de tjekker ind på Sanddobberne Camping i Odsherred. Her vil der være pop-up butik med salg af sten, krystaller, smykker og sommervarer der egner sig til campinglivet og sommerhusets indretning. Aviblu Unika har fysisk butik på Nyvej 4 i Jyderup.

Men, man vil også kunne deltag i de sommeraktiviteter, som parret Heidi og Kenny Rindom har arrangeret for campingpladsens gæster i alle aldersklasser.

- Vi har en aftale med campingpladsen, de næste seks weekender. Vi har en salgasstand og holder aktiviteter i loungeområdet , hvor man blandt andet kan være med til at lave lys, der ikke er lavet af stearin, men af soya. Lyset er økologisk og oser mindre end et traditionelt stearinlys, og så kan man tilføre det sin egen favoritduft og flotte krystaller, så det får et personligt præg fortæller Kenny Reno fra Aviblu Unika.

Ud over lysfremstillingen vil man også kunne male på sten, der er fundet på lokalområdets strande.

- Håbet er at vi kan skabe mere opmærksomhed omkring vores livsstilsbutik, hos turister og andre, der bor på den anden side af Jyderup's bygrænse, siger Kenny Reno videre.

Aktiviteterne er programsat til hver weekend klokken 11.00-16.00, frem til midten af august.

Sanddobberne Camping ligger på adressen Kalundborgvej 28, Hørve.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk