27. marts 2019
En ny kampagne skal trække børn til tennisklubberne i Holbæk Kommune. Men et kommunalt tilskud har skabt uenighed blandt politikerne.Foto: Per Christensen
En ny kampagne skal trække børn til tennisklubberne i Holbæk Kommune. Men et kommunalt tilskud har skabt uenighed blandt politikerne.Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politisk uenighed om tennisfremstød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politisk uenighed om tennisfremstød
Holbæk - 05. december 2018 kl. 11:04
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det går stille og roligt tilbage for tennisklubberne i Holbæk Kommune.

Når de aldrende spillere falder fra, er der ingen unge til at tage over, og det betyder færre og færre medlemmer i de enkelte klubber, som kan ende med at lukke.

Det vil de lokale tennisklubber gerne have ændret på, og derfor går de nu sammen med DGI Midt- og Vestsjælland og Sjællands Tennis Union i en kampagne, »Klar, parat, tennisklub«, der skal få flere børn til at spille tennis.

Klubberne har søgt om tilskud til kampagnen hos kommunen, og her har et flertal af politikerne i udvalget for kultur og fritid i Holbæk Kommune valgt at støtte kampagnen med lidt under 90.000 kroner.

- Det vil være forkert at læne sig tilbage og sige, at det må de selv klare. Når det går så skidt med tennissen i kommunen, som det gør, må vi sammen med klubberne forsøge at ændre på dette. Det er jo ikke én klub, men hele sporten, der er i problemer, lyder det fra udvalgsformand Ole Hansen (S).

Den holdning er udvalgsmedlem Morten Bjørn Nielsen (V), som har stemt imod, for så vidt enig i, men han er principielt imod den måde, det kommer til at foregå på.

- Jeg synes overordnet, at det er et godt projekt, men jeg mener ikke, at kommunen skal betale klubberne for at stille med frivillige. Det er et skråplan at komme ind på, siger han.

Af det fremsendte budget til »Klar, parat, tennisklub« fremgår det, at de enkelte klubber hver skal bruge 3600 kroner på instruktørudgifter, og det er her, at kæden hopper af for Morten Bjørn Nielsen.

- Det er jo klubberne, der har problemet, og så må de stille med frivillig arbejdskraft. Det er ikke noget, der skal betales for, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk