19. august 2019
Holbæk Kommunalbestyrelse var onsdag eftermiddag rykket ind omkring bordene i Maskinhallen Elverhøj hos Seas-NVE i Svinninge. Her var der først borgerdialog, og derefter holdt kommunalbestyrelsen sit ordinære møde samme sted.
gallery icon

Se billedserie

Holbæk Kommunalbestyrelse var onsdag eftermiddag rykket ind omkring bordene i Maskinhallen Elverhøj hos Seas-NVE i Svinninge. Her var der først borgerdialog, og derefter holdt kommunalbestyrelsen sit ordinære møde samme sted.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikerne i dialog med borgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikerne i dialog med borgerne
Opdateret 20. februar 2019 kl. 20:42
Holbæk - 20. februar 2019 kl. 19:27
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag eftermiddag blev den første udgave af et borgerdialogmøde forud for et kommunalbestyrelsesmøde uden for Det Gamle Rådhus i Holbæk afviklet. Det foregik i Svinninge, hvor Maskinhallen Elverhøj hos Seas-NVE dannede rammen om både borgerdialog og kommunalbestyrelsesmøde.

Knap 100 deltog i borgerdialogen med kommunalbestyrelsen. Blandt de emner, der blev stillet spørgsmål til, var trafikforholdene, blandt andet ved Katrinedalskolen i Svinninge. Iben Glemming mente, det kunne være en god idé at få en drone op for at se, hvordan »forældrene kører om kap med de to busser«.

Holbæk Kommune har netop planlagt at bruge en drone i foråret i forbindelse en kommende forbedring af trafikforholdene ved skolen på Hovedgaden. Det omtalte chefen for Vækst og Bæredygtighed, Mads Young Christensen, i et indlæg om trafik i forbindelse med borgerdialogen.

Dronen skal kortlægge trafikstrømmene på Hovedgaden, som er den tredje­mest uheldsbelastede vej i Holbæk Kommune. Det er planen, at der senere i år skal ske ændringer på Hovedgaden nær skolen i form af et nyt krydsningspunkt og etablering af trafikblink.

I forbindelse med de trafikale forhold omtalte John Hvidberg Rasmussen, at han er benamputeret og bruger elscooter. En del andre i byen bruger også elscooter eller kørestol, og de er nødt til at køre på cykelstierne. Men det kan være et stort problem, hvis der pludselig er en fordybning på fem centimeter, og det samme gælder på fortovene, hvor ældre mennesker risikerer pludselig at falde.

Ole Hansen (S) fra kommunalbestyrelsen sagde, at der bliver kigget på overgangene, og at kommunen godt ved, at fortovene ikke ser for godt ud. Der er desuden drøftelser om måske at få fortove og cykelstier med i kommunens asfaltkontrakt, hvor der skal være et vist niveau for vedligeholdelsen.

Dagbladet Nordvestnyt fortæller i avisen torsdag mere om borgerdialogen i Svinninge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk