3. august 2021
Fire politikere vil nu kigge på både kort- og langsigtede løsninger, som kan øge trygheden på Holbæk Station.
Fire politikere vil nu kigge på både kort- og langsigtede løsninger, som kan øge trygheden på Holbæk Station.
Foto: Victoria Magnussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere ser på tryghed på station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere ser på tryghed på station
Holbæk - 14. juni 2021 kl. 05:57
Af Agner Ahm

Fire politikere skal nu stå i spidsen for Holbæk Kommunes indsats for at øge trygheden på Holbæk Station, som med jævne mellemrum er skueplads for uro og kriminelle handlinger.

Den politiske arbejdsgruppe skal vælges af kommunalbestyrelsen på onsdag. Fire er indstillet til opgaven. Det er borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S), Leif Juhl (EL), Emrah Tuncer (R) og Carsten Andersen (V).

Af dagsordenen til politikerne fremgår det, at der reelt ikke er et øget antal politisager, som handler om ting, der er begået på stationen og i midtbyen de seneste år. »Kriminaliteten er generelt faldende«, bemærker administrationen.

Men det ændrer ikke på, at forskellige episoder skaber en mærkbar utryghed. Kommunen har fået mange henvendelser fra borgere, der føler sig utrygge på egne eller deres børns vegne, fremgår det af dagsordenen. Og den utryghed skal tages alvorligt.

I samarbejde med blandt andre DSB og politiet har Holbæk Kommune allerede sat en række ting i værk. Men da problemet er tilbagevendende, vil politikerne denne gang forsøge at tænke i både her og nu-løsninger og mere langsigtede tiltag. Og det er altså det, som den nye politiske arbejdsgruppe skal i gang med.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk