19. maj 2019
Et flertal i Holbæk Kommunes økonomiudvalg ønsker, at Ahlgade i Holbæk ensrettes i sommermånederne, og at der laves skråparkering. Derfor er sagen sendt til fornyet behandling i klima- og miljøudvalget. Foto: Palle Mogensen
Et flertal i Holbæk Kommunes økonomiudvalg ønsker, at Ahlgade i Holbæk ensrettes i sommermånederne, og at der laves skråparkering. Derfor er sagen sendt til fornyet behandling i klima- og miljøudvalget. Foto: Palle Mogensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere ønsker ensrettet hovedgade med skråparkering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere ønsker ensrettet hovedgade med skråparkering
Holbæk - 15. december 2018 kl. 20:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk Kommunalbestyrelse skulle på sit møde i onsdags have truffet en beslutning om at sætte gang i et forsøgsprojekt med en ensretning af Ahlgade i Holbæk i sommermånederne fra 2019 til 2021.

I stedet besluttede politikerne at pille sagen af dagsordenen og sende den tilbage til behandling i klima- og miljøudvalget.

arrow Læs også: Forsøg med ensretning til sommer

Det var netop klima- og miljøudvalgets formand John Harpøth (DF), som bad om at få pillet sagen af.

Årsagen var, at der i økonomiudvalget forud for kommunalbestyrelsens behandling af sagen var kommet et ændringsforslag.

Det betød, at et flertal i økonomiudvalget havde indstillet til kommunalbestyrelsen, at forsøgsprojektet med en ensretning kun skal gennemføres i 2019, hvorefter det skal evalueres.

Først herefter skal det politisk besluttes, om forsøget også skal køre i 2020 og 2021.

Derudover indstillede flertallet, som bestod af alle partier i kommunalbestyrelsen med undtagelse af Radikale, Lokallisten og Liberal Alliance, at der i 2019 skal oprettes skråparkering på Ahlgade.

John Harpøth gjorde opmærksom på, ændringen med skråparkeringen betyder, at der skal laves et nyt skitseprojekt, ligesom der skal laves beregninger på, om ændringen får økonomiske konsekvenser.

Derfor skal sagen alligevel tilbage i klima- og miljøudvalget, og derfor var der altså ingen grund til, at kommunalbestyrelsen behandlede sagen.

arrow Derfor stod hovedgade-renovering stille i flere uger
05. oktober 2018 kl. 12:06 Opdateret: kl. 11:26

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk