19. oktober 2019
Efter et slagsmål tirsdag aften mellem 30-40 unge mennesker ved fælleshuset i Vangkvarteret i Holbæk vil politiet undersøge, om nogle af deltagerne var med, da en gruppe unge var forsamlet på Markedspladsen med jernstænger og køller for knap en måned siden. Foto: Morten D. Christensen
Efter et slagsmål tirsdag aften mellem 30-40 unge mennesker ved fælleshuset i Vangkvarteret i Holbæk vil politiet undersøge, om nogle af deltagerne var med, da en gruppe unge var forsamlet på Markedspladsen med jernstænger og køller for knap en måned siden. Foto: Morten D. Christensen
Foto: Morten D. Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet var massivt til stede i Holbæk efter frygt for nyt masseslagsmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet var massivt til stede i Holbæk efter frygt for nyt masseslagsmål
Opdateret 15. august 2018 kl. 17:54
Holbæk - 15. august 2018 kl. 17:19
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et større politiopbud er onsdag sidst på eftermiddagen med fuld udrykning kørt gennem Holbæk og til Vangkvarteret af frygt for, der var et nyt masseslagsmål på vej mellem unge.

Der er dog ikke fundet en stor gruppe unge eller foretaget anholdelser, men politiet vil være til stede i byen for at forebygge, noget udvikler sig, og eventuelt finde uromagere, oplyser vagthavende hos Midt- og Vestsjællands Politi.

arrow Læs også: Efter overfald: Beboere lader sig ikke sådan kyse

Tirsdag aften var der slagsmål mellem 30-40 unge ved fælleshuset i Vangkvarteret, hvor politiet også mødte talstærkt op for at dæmpe gemytterne. Heller ikke her blev der foreaget anholdelser.

22. juli var 15-20 unge med jernstænger og køller forsamlet på Markedspladsen.

Nu skal et navnetjek vise, om der er en sammenhæng og gengangere, oplyser Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver, Midt- og Vestsjællands Politi.

Begge steder blev personer registreret, men han understreger, at man endnu ikke ved, om der er personsammenfald og dermed sammenhæng. Og han ved ikke, hvornår navne tjekkes.

Ingen af personerne i Vangen havde våben på sig, og man har ikke fundet våben tyvekoster eller narko gemt eller kastet væk i området.

Ingen er blevet sigtet efter de to episoder, hvor mange hurtigt forsvandt, da politiet dukkede op.

Fælles er også, at ingen har haft lyst til at tale med politiet.

I Vangen var det en blanding af lokale og folk udefra, som var til stede, og der var både etniske danskere og danskere med anden etnisk baggrund.

Her afslørede småskader, at der havde været et slagsmål. Men ingen ville fortælle, hvad der var sket eller anmelde noget eller nogen. Ingen krævede at være offer, forklarer Martin Bjerregaard.

På Markedspladsen var det en gruppe unge med anden etnisk baggrund, som var forsamlet.

Begge gange mødte politiet talstærkt op, og i Vangen tog det et par timer at få roen tilbage.

Hvad de var i færd med på Markedspladsen, og hvorfor de sloges i Vangen, ved politiet ikke.

Det er ikke ulovligt at samles på Markedspladsen, men slagvåben er ulovlige. Det er heller ikke ulovligt for ikke-beboere at samles i Vangkvarteret, men det er ulovligt at slå på tæven.

- Vi står på bar bund og er lidt undrende over, at så mange mennesker har været samlet i Vangkvarteret, og de er begyndt at baske til hinanden, konstaterer Martin Bjerregaard.

Han håber, at beboere eller forbipasserende har set noget, som kan hjælpe politiet med at finde ud af, hvad der er foregået i Vangen tirsdag aften.

Lokalpolitiet kan kontaktes på 114.

arrow Efter flere opgør mellem grupper: Politi undersøger sammenhæng
08. oktober 2018 kl. 11:19 Opdateret: kl. 11:19
arrow Beboer: Det var et opgør mellem to grupper
06. oktober 2018 kl. 17:12 Opdateret: kl. 17:12
arrow Højt brag ved rockerfest
06. oktober 2018 kl. 09:56 Opdateret: kl. 10:02

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk