17. oktober 2021
Politiet, teknikere i hvide heldragter og beredskabet er søndag eftermidag til stede på Anders Larsensvej i Holbæk.
gallery icon

Se billedserie

Politiet, teknikere i hvide heldragter og beredskabet er søndag eftermidag til stede på Anders Larsensvej i Holbæk.
Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet tavse om mystisk politiaktion: Nu til stede på ny adresse med bomberydder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet tavse om mystisk politiaktion: Nu til stede på ny adresse med bomberydder
Opdateret 07. februar 2021 kl. 19:36
Holbæk - 07. februar 2021 kl. 08:28
Af Christina Ledertoug

Tidligt på aftenen lørdag rykkede politiet massivt ud til Apotekerhaven i Holbæk, hvor de har været hele natten samt søndag morgen og til langt op på eftermiddagen.

Ydermere har politiet søndag eftermiddag også været massivt til stede med blandt andet teknikere og bomberydder på en adresse på Anders Larsensvej ligeledes i Holbæk. Om der er en sammenhæng mellem de to aktioner, vil politiet ikke kommenterer på.

arrow Læs også: Politiet og Forsvaret ransagede bolig i terrorsag: Naboer har intet at frygte

Søndag morgen bekræftede kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard ved Midt- og Vestsjællands Politi til sn.dk, at politiet havde været massivt til stede i Apotekerhaven.

- Jeg kan bekræfte, at vi har været til stede der ude og stadig er det, men mere kan jeg heller ikke sige i forhold til den igangværende politiefterforsking, siger Martin Bjerregaard, til sn.dk.

Billeder taget på stedet viste både kampklædte betjente og teknikere i hvide heldragter, der arbejdede i området.

Et vidne har til sn.dk fortalt, at vedkommende havde hørt en dør blive slået ind, og at politiet var i en lejlighed i længere tid. Vidnet så angiveligt også en mand i håndjern.

Disse oplysninger vil Martin Bjerregaard dog hverken be- eller afkræfte.

Et andet vidne, der bor i området har til sn.dk fortalt om to anholdte samt at tre lejligheder er blevet ransaget, og to biler er blevet beslaglagt.

Sn.dk har ligeledes foreholdt Martin Bjerregaard disse oplysninger, men her er meldingen, at det har politiet ingen kommentarer til.

Vidnet fortæller samtidigt, at beboerne føler sig utrygge. Apotekerhaven er 100 mindre startboliger, som Lejerbo havde klar i foråret 2020.

I det hele taget er man fra politiets side af meget tavse i forhold til, hvad aktionen skyldes, og hvad politiet indtil nu er kommet frem til.

Folk og beboere i området vil kunne opleve flere politiafspærringer og politibevogtning.

Da sn.dk taler med Martin Bjerregaard ved halv tre-tiden søndag eftermiddag er meldingen, at man fortsat ikke kan løfte sløret for, hvad den massive efterforskning handler om, eller om der er foretaget nogen anholdelser.

Til spørgsmålet på, hvorfor politi, teknikere og bomberydder nu er til stede på Anders Larsensvej i Holbæk er meldingen, at det er der ingen kommentarer til.

- Jeg kan bekræfte, at politiet er til stede på Anders Larsensvej, men om det har en sammenhæng med aktionen i Apotekerhaven, kan jeg ikke sige noget om, siger Martin Bjerregaard til sn.dk.

Billeder fra Anders Larsensvej viser, at politiet er særligt interesseret i et hus på vejen. Men også her er meldingen, ingen kommentarer.

Ifølge Ekstra Bladet, der har en mand på stedet, er en stor styrke i gang med teknisk arbejde ved huset, og arbejdet er så omfattende, at betjente tømmer skraldespande, tagrender og kigger i kloakker omkring nedløbsrør.

Da sn.dk taler med Martin Bjerregaard søndag aften er meldingen, at politiet for nuværende ikke har yderligere at tilføje i forbindelse med dagens to politaktioner.

Politiet til stede i Apotekerhaven lørdag aften. Foto: Presse-fotos.dk

Politiet, teknikere i hvide heldragter og beredskabet er søndag eftermidag til stede på Anders Larsensvej i Holbæk. Foto: Presse-fotos.dk

Video: Presse-fotos.dk

Foto: Kaj Ove Jensen

arrow Politi og Forsvaret til stede: - Vi er tavse som graven
17. juni 2021 kl. 06:00 Opdateret: kl. 17:52
arrow Terrorsigtet familie fortsat fængslet
09. juni 2021 kl. 10:47 Opdateret: kl. 10:47
arrow Terrorsigtedes håb om løsladelse er blevet slukket
04. maj 2021 kl. 14:42 Opdateret: kl. 14:42
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk