19. september 2020
Efter drukneulykken fandt dykkere kvindens sko og taske på bunden i havnen. Og der manglede ikke noget af taskens indhold. Foto: Peter Andersen
Efter drukneulykken fandt dykkere kvindens sko og taske på bunden i havnen. Og der manglede ikke noget af taskens indhold. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet lukker sag om drukneulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet lukker sag om drukneulykke
Holbæk - 05. november 2019 kl. 15:36
Af Agner Ahm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet har ikke fundet nogen form for mistænkelige omstændigheder i sagen om en 41-årig kvinde, som søndag den 22. september blev fundet omkommet i Holbæk Havn.

Det oplyser Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi.

Ifølge politiets efterforskning er kvinden faldet i vandet og druknet efter et besøg på natklubben Soho i Kanalstræde natten til søndag den 22. september.

Ingen har set, hvad der skete i de afgørende øjeblikke, men politiet har efterfølgende fået oplyst, at kvinden, der stammede fra Uganda, ikke kunne svømme. Og ved obduktionen var konklusionen, at hun var død af kvælning, altså druknet. Kvinden havde alkohol i blodet, mens der ingen tegn var på vold.

At der er tale om en ulykke og ikke noget kriminelt, understøttes også af, at det lykkedes dykkere at finde kvindens sko og hendes taske på bunden af havnen på hjørnet af Kanalstræde og Krags Brygge. Og tasken indeholdt det, den skulle.

Kvindens pårørende er tidligere underrettet om dødsfaldet, og politiet mangler nu blot at lave en redegørelse til Ugandas ambassade, før sagen lukkes, oplyser Martin Bjerregaard.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk