30. september 2020
Ifølge politiet viste en narkometertest, at den 38-årige motorcyklist formentligt var påvirket af både amfetamin og methamfetamin, da han forsøgte at køre fra politiet.
Ifølge politiet viste en narkometertest, at den 38-årige motorcyklist formentligt var påvirket af både amfetamin og methamfetamin, da han forsøgte at køre fra politiet.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet jagtede narkopåvirket motorcyklist over 20 kilometer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet jagtede narkopåvirket motorcyklist over 20 kilometer
Holbæk - 15. september 2020 kl. 11:27
Af Morten D. Christensen

En 38-årig mandlig motorcyklist fra Vemmelev blev natten til tirsdag anholdt af Midt- og Vestsjællands Politi på en markvej ved Undløse efter, at politiet havde været i baghjulet på ham helt fra Holbæk - en strækning på cirka 20 kilometer.

Det var kort efter klokken 2 natten til tirsdag, at en politipatrulje ville kontrollere motorcyklisten, der kørte ad Valdemar Sejrsvej mod syd i udkanten af Holbæk. Ifølge politiet kørte han med væsentlig højere hastighed end tilladt.

Men i stedet for at standse fortsatte motorcyklisten med høj fart videre ad Ringstedvej gennem Kvanløse og mod Ugerløse. Her kørte han ifølge politiet venstre om i rundkørslen ved Brændholtvej og videre ind i byen.

I den næste rundkørsel drejede den 38-årige ad Østrupvej og fortsatte til Undløse, hvor han svingede henad Øvej og til sidst ad en markvej, hvor motorcyklisten væltede.

Det fik ikke den 38-årige til overgive sig, og han forsøgte at stikke af til fods. Men klokken 2.19 opsnusede en hundepatrulje flugt-motorcyklisten og anholdt ham.

Ifølge politiet viste en narkometertest, at manden formentligt var påvirket af både amfetamin og methamfetamin, og han fik derfor udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Den 38-årige blev løsladt efter afhøring, men vil senere blive stillet for retten.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk