25. september 2020
Politiet var i løbet af mandag tre gange i Ladegårdsparken efter anmeldelser om, at unge lavede uro ved en parkourbane.
Politiet var i løbet af mandag tre gange i Ladegårdsparken efter anmeldelser om, at unge lavede uro ved en parkourbane.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet holder øje med unge uromagere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet holder øje med unge uromagere
Holbæk - 24. marts 2020 kl. 11:11
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands Politi var i løbet af mandag i flere omgange en tur forbi parkourbanen i Ladegårdsparken i Holbæk, fordi borgere i området havde anmeldt, at en gruppe unge opførte sig højrøstet.

arrow Læs også: For mange unge var igen forsamlet

Den første anmeldelse kom klokken 15.54, og da politiet kom frem til parkourbanen løb en del af de unge fra stedet, men patruljen tog en snak med dem, der var blevet på stedet. Det gav ikke anledning til, at politiet foretog sig yderligere.

Klokken 19.10 fik politiet så endnu en anmeldelse om uro ved parkourbanen. Også denne gang fik betjentene en snak med de unge om at tage hjem og blive hjemme. Der var på det tidspunkt ikke forsamlet flere end de maksimalt 10 personer, som det nuværende forsamlingsforbud tillader, og politiet rejste ingen sigtelser.

Endelig kørte politiet til stedet klokken cirka 22.20 for at kontrollere, om der var forsamlet flere end tilladt. Der var en mindre gruppe unge på stedet, men ifølge politiet flygtede mange fra stedet, da patruljen kom forbi. Heller ikke denne gang blev nogen sigtet for at overtræde forsamlingsforbuddet, men en 18-årig mand fra Holbæk blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, fordi han ikke fulgte politiets anvisninger og skabte uro på stedet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder hos politiet, siger til avisen, at politiet er opmærksom på, at nogle især unge i øjeblikket mødes på en måde, der kan skabe utryghed hos andre mennesker.

- Det er noget, vi holder øje med, siger hun.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk