22. juni 2021
Politifolk undersøger gerningsstedet på Ulstrupvej ved Gørlev for spor efter overfaldet mandag eftermiddag på en 45-årig mand fra Slagelse. Senere mandag aften blev en 32-årig mand anholdt på en rockerrelateret adresse på Industriparken i Jyderup.Foto: Mie Neel
Politifolk undersøger gerningsstedet på Ulstrupvej ved Gørlev for spor efter overfaldet mandag eftermiddag på en 45-årig mand fra Slagelse. Senere mandag aften blev en 32-årig mand anholdt på en rockerrelateret adresse på Industriparken i Jyderup.Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet har ikke konstateret ny rockerborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Politiet har ikke konstateret ny rockerborg
Holbæk - 05. oktober 2019 kl. 07:59
Af Morten D. Christensen

Netop i disse dage er det et år siden, at en voldelig konflikt mellem rockergruppen Bandidos MC og det, politiet betegner som en løs gruppering med udspring i Vang-kvarteret i Holbæk, brød ud i lys lue.

arrow Læs også: Politiet bekræfter: Har øjne på Bandidos-adresse

Det satte gang i en serie af gensidige angreb, hvor der blev både skudt og kastet med håndgranat og brandbomber.

Flere angreb blev rettet mod Bandidos' daværende rockerborg i Østerstræde i Holbæk, og det førte i første omgang til, at både Holbæk Kommune og Midt- og Vestsjællands Politi brugte lovens forskellige muligheder for at forbyde rockerne adgang til klubhuset.

I sidste ende valgte Bandidos MC Westcity, som Holbæk-chapteret (afdelingen) hedder, at rømme adressen i Østerstræde.

Siden har rockergruppen ikke haft et officielt kendt tilholdssted i Holbæk Kommune. Men et særdeles voldeligt overfald på en 45-årig mand ved Gørlev i mandags, som politiet indledningsvist betegnede som et drabsforsøg, har på ny rettet søgelyset mod det lokale rockermiljø.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi blev en 32-årig mand fra Gørlev mandag aften anholdt på en adresse på Industriparken i Jyderup, som politiet kender som tilholdssted for personer med relationer til rockermiljøet.

Vicepolitiinspektør Jacob Olsen, Midt- og Vestsjællands Politi, ønsker ikke over for Nordvestnyt at sætte navn på, hvilken gruppering, der er er tale om.

Det er dog offentlligt kendt, at gruppen Cobra MC holder til på adressen i Jyderup, og netop Cobra MC har gennem en årrække været kendt som støttegruppe for Bandidos.

Den 32-årige mand er indtil videre varetægtsfængslet for overfaldet forleden, og ifølge Ekstra Bladet er han Bandidos-rocker. Den oplysning vil Jacob Olsen ikke kommentere over for Nordvestnyt.

Spørgsmålet er, om adressen på Industriparken i Jyderup er blevet mere interessant for Bandidos efter, at man måtte forlade rockerborgen i Holbæk sidste efterår.

Det spørgsmål vil politiet ikke forholde sig til, men vicepolitiinspektør Jacob Olsen siger dog, at man ikke har konstateret, at Bandidos har åbnet et nyt tilholdssted som erstatning for det rømmede i Østerstræde i Holbæk.

- Vi ved, at der lukkede et chapter i Holbæk sidste år, men vi har ikke konstateret, at der er dukket et nyt op med Bandidos' symboler, siger Jacob Olsen.

Han understreger, at overfaldet ved Gørlev efter politiets opfattelse udspringer af en konflikt mellem personer og ikke mellem grupper.

Midt- og Vestsjællands Politi blev mandag klokken 14.57 kaldt til en Shell-tank i Gørlev, hvor en svært kvæstet 45-årig mand fra Slagelse havde søgt tilflugt. Ifølge politiet var han forinden blevet overfaldet af flere personer, og ifølge Ekstra Bladet blev han blandt andet slået i hovedet med en økse.

Samme aften anholdt politiet så den 32-årige mand fra Gørlev, som blev sigtet for drabsforsøg. Han nægter sig skyldig, men er fængslet på mistanke om grov vold.

Politiet arbejder på at få identificeret de øvrige mistænkte.

arrow Tiltalte rockere udeblev igen: Nu kører retssag videre
12. oktober 2020 kl. 13:13 Opdateret: kl. 13:13
arrow Tre mænd fængslet for drabsforsøg med håndgranater
09. oktober 2020 kl. 10:20 Opdateret: kl. 10:22
arrow Bandidos-rocker dømt for brutalt overfald med økse
17. september 2020 kl. 13:30 Opdateret: kl. 13:32
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk