3. december 2020
Politiet mener nu, at gerningsmændene var til fods, da der blev skudt mod en 19-årig mand i Ladegårdsparken i Holbæk tirsdag aften. Foto: Alex Christensen - Skadestedsfotograf.dk
Politiet mener nu, at gerningsmændene var til fods, da der blev skudt mod en 19-årig mand i Ladegårdsparken i Holbæk tirsdag aften. Foto: Alex Christensen - Skadestedsfotograf.dk
Foto: ALEX CHRISTENSEN.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi: Gerningsmænd skød ikke fra bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi: Gerningsmænd skød ikke fra bil
Holbæk - 24. oktober 2018 kl. 11:58
Af Morten D. Christensen

Midt- og Vestsjællands Politis intense efterforskning af skudepisoden tirsdag aften i Ladegårdsparken i Holbæk har nu ført til, at politiet ser et andet hændelsesforløb end det, man tidligere onsdag meldte ud til offentligheden.

arrow Læs også: Bandidos rømmer rockerborg

- Efter at have talt med flere vidner til episoden, er det vores opfattelse, at skuddene ikke er afgivet fra en bil. I stedet mener vi nu, at de to gerningsmænd har været til fods, da der bliver skudt, sagde politikommissær Kim Lech til sn.dk onsdag sidst på formiddagen.

Tidligere hed det, at den ene af to mænd i en bil havde skudt flere gange ud af bilruden og ramt en 19-årig mand i skulderen. En parkeret bil blev også ramt.

Men nu arbejder politiet altså ud fra, at de to gerningsmænd i mørke jakker først satte sig ind i bilen, efter at den ene havde skudt mod den 19-årige, der slap med mindre skader.

Derefter forsvandt mændene i en blå bil, som sandsynligvis er identisk med en blå Ford Mondeo stationscar, der tidligt onsdag morgen blev fundet brændende på Sneslevvej ved Fuglebjerg.

Kim Lech oplyste sidst på formiddagen, at politiet endnu ikke har nogen anholdte i sagen.

Skudepisoden er den seneste i en række af voldelige optrin i Holbæk i oktober, og politiet undersøger om den har sammenhæng med en verserende konflikt mellem rockergruppen Bandidos på den ene side og en mere løs gruppering af forskellige personer fra blandt andet Vangkvarteret i Holbæk, men også fra andre byer på egnen.

I forsøget på at skabe tryghed i området vil Midt- og Vestsjællands Politi have en massiv tilstedeværelse med patruljer og i løbet af eftermiddagen med den mobile politistation.

arrow Konflikt: Politiet beholder skudsikker vest - indtil videre
12. november 2018 kl. 12:14 Opdateret: kl. 10:35
arrow Sigtede for afpresning var tæt på skyderi
09. november 2018 kl. 16:37 Opdateret: kl. 16:37
arrow Politi forlænger visitationszone og opholdsforbud
08. november 2018 kl. 13:48 Opdateret: kl. 13:48
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk