24. oktober 2019
Boligerne ved Rosenvænget i Mørkøv er blandt dem, der skal renoveres og ombygges.
Boligerne ved Rosenvænget i Mørkøv er blandt dem, der skal renoveres og ombygges.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plejeboliger ombygges endelig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plejeboliger ombygges endelig
Holbæk - 16. maj 2019 kl. 13:21
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I slutningen af denne måned går arbejdet med ombygningen af de nedlagte plejeboliger på Elmelunden i Jyderup til 15 nye ældreboliger i gang. Til september følger arbejdet på Rosenvænget i Mørkøv, hvor de gamle pleje­boliger ombygges til 17 nye ældreboliger, ligesom de 48 eksisterende ældreboliger skal renoveres, skriver dagbladet Nordvestnyt torsdag.

Tidsplanen for arbejdet er omsider klar efter en stribe udsættelser. Det sidste kom på plads, da Holbæk Kommunalbestyrelse onsdag aften godkendte det nødvendige skema B.

Holbæk Kommune skal ifølge loven om almene boliger stille en kommunegaranti. Den er i dette tilfælde på 37,7 millioner kroner fra et støttet realkreditlån.

Af forskellige årsager er projektet blevet forsinket.Senest måtte der findes besparelser i projektet, da tilsagnet fra Landsbyggefonden om de billige lån ikke blev så stort som ventet.

- Vi har tilpasset projektet og økonomien. Der er fundet godt 18 millioner kroner, primært på de eksisterende ældreboliger i Rosenvænget. Men vi har fastholdt planen for facaden og badeværelserne, som trængte mest, fortæller Bent Gordon Johansen, som er kunde­chef hos Boligselskabet Alliken (tidligere Holbæk ­Ældreboligselskab), som ejer ejendommene.

Samlet lander prisen på 81,5 millioner kroner, fordelt med 48 millioner kroner til Rosenvænget og 33,5 millioner til Elmelunden.

Arbejdet i Jyderup løber fra maj i år til februar næste år. Det udføres af tømrerfirmaet JQT, Roskilde, med Mangor & Nagel som arkitekter og Domea.dk som byggeforretningsfører.

Samme opgaver varetager arkitektfirmaet og Domea.dk i Mørkøv, hvor byggearbejdet udføres af entreprenørfirmaet Enemærke & Petersen, Ringsted.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk