19. september 2020
I Holbæk Kajak Klub kan medlemmerne låne hav- og turkajakker og kanoer. Formand Birgit Svarre fortæller, at der planlægges et lynkursus til august. Arkivfoto: Mie Neel.
I Holbæk Kajak Klub kan medlemmerne låne hav- og turkajakker og kanoer. Formand Birgit Svarre fortæller, at der planlægges et lynkursus til august. Arkivfoto: Mie Neel.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Planlægger lynkursus til august

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Planlægger lynkursus til august
Holbæk - 13. juni 2020 kl. 20:30
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk Kajak Klub måtte aflyse to roskoler i foråret. I stedet kommer der efter planen et lynkursus til august.

Formand for Holbæk Kajak Klub, Birgit Svarre, fortæller, at der er stor interesse lynkurserne.

- Vi har nu i stedet lavet et lynkursus med start i august måned. Det bliver over fire lørdage med teknik-undervisning og så torsdage om aftenen, hvor der skal ros kilometer. Man skal have roet 70 kilometer for at blive klubfrigivet, det vil sige, at man får nøgle til klubhuset og tilladelse til at ro alene. Man skal desuden kunne svømme 600 meter. Det er også et krav fra vores forbund, Dansk Kano og Kajak Forbund. Den del af træningen kommer til at foregå i Holbæk Sportsby, udtaler Birgit Svarre.

Foreløbig har 25 skrevet sig op til lynkurset på en interesseret-liste, og der kommer hele tiden nye til. Birgitte Svarre noterer sig, at interessen for at lære at ro kajak er langt større end tidligere:

- Jeg tror, at mange gerne vil udnytte fritiden udendørs og især ved vandet, jeg ser også mange flere lystfiskere, når jeg ror på fjorden og langs kysten ved Rørvig, bemærker hun.

Der er mere info på www.holbaek-kajakklub.dk.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk