26. februar 2021
Michael Boye er kendt for sin selskabsmad, men i øjeblikket har han travlt med at give sine kunder en god start på weekenden, med plankebøf eller tapasfad, lavet som take-away. Foto: Elisa Hauerbach.
gallery icon

Se billedserie

Michael Boye er kendt for sin selskabsmad, men i øjeblikket har han travlt med at give sine kunder en god start på weekenden, med plankebøf eller tapasfad, lavet som take-away. Foto: Elisa Hauerbach.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plankebøffen er tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plankebøffen er tilbage
Holbæk - 23. februar 2021 kl. 20:00
Af Elisa Hauerbach

Indtil videre er Michael Boye, fra Boye's Mad i Svinninge, medvirkende til at man kan starte eller fortsætte weekenden på en særdeles lækker måde, med plankebøf eller tapas på fredags eller lørdagsmenuen.

- Normalt er det selskabsmad jeg laver, men det er der jo ikke mulighed for lige nu, så på denne måde kan jeg gøre det lidt mere hyggeligt for mine kunder at holde weekend, også selv om de ikke kan mødes med så mange andre, siger kokken Michael Boye, hvis virksomhed ligger på Maglebjerg i Svinninge.

Michael Boye startede allerede med at lave plankebøf og tapsfad til afhentning, da der var nedlukning i foråret. Efter en pause, har han valgt at gentage successen, og har siden uge to haft begge dele på take-away menuen, hver fredag og lørdag.

- Jeg ved helt bestemt at jeg kommer til at have tilbuddet her åbent til uge 10, og så må vi se om det fortsætter. Det er Mette Frederiksen, der bestemmer, hvornår man igen kan gå på restaurant og spise, siger Michael Boye, der er kendt for sin gode mad og er populær hos lokalbefolkningen.

Plankebøffen består af oksefilet serveret på en brændt egetræsplanke med hjemmelavet kartoffel duchesse, persillesmør og svampesauce til. Dertil hører gulerodssalat med dild-vinaigrette og fetaost. Retten er i øvrigt den samme, som tidligere blev serveret på den nu lukkede restaurant Kernen.

På tapasfadet er der mad til to personer, fordelt på retter som cremet krebsehalesalat, hjemmerøget skinke, souffle med kyllingebryst, fasanrilette, kold rosastegt omaha oksesteg, to slags ost og mandelmarcipankage.

- Der er selvfølgelig også hjemmebagt brød til det hele og portionerne er rigelige, som jeg er kendt for. Det laves der ikke om på, griner Michael Boye, da avisen ringer og »forstyrrer« ham i dagens gerninger.

Ønsker man at bestille fredags- eller lørdagsmad hos Boye's Mad, foretrækker Michael Boye at man ringer for at afgive sin bestilling, for så får man samtidig oplyst et tidspunkt for afhentningen. Der skal senest bestilles dagen før og betalingen sker med mobilepay ved mad-udleveringen.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk